Στη δεύτερη θέση στη χρήση του You Tube κατατάσσονται οι Έλληνες!


Οι Έλληνες τελικά αποδεικνύονται κολλημένοι και με το βίντεο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο, είμαστε δεύτεροι στον κόσμο σε κατανάλωση περιεχομένου από το YouTube, μετά τους Σαουδάραβες!

Ας προσπεράσουμε το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την ίδια συνήθεια με τους πλουσιότερους στον πλανήτη… και να δούμε τα νούμερα, είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά.

Κάθε μέρα το YouTube έχει 3 με 3,5 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες από Ελλάδα και 6 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες το μήνα, που αντιστοιχεί στο 90% των online χρηστών στη χώρα μας! Στην Ευρώπη είμαστε πέμπτοι σε απόλυτα νούμερα στο μοίρασμα αρχείων βίντεο!

Στις ηλικίες μεταξύ 16 και 24 ετών, 8 στους 10 κάνουν χρήση της δημοφιλούς πλατφόρμας κάθε μέρα, ενώ ανάλογα είναι και τα ποσοστά στις μεγαλύτερες ηλικίες, 8 στους 10 βλέπουν τουλάχιστον μια φορά το μήνα και 4 στους 10 κάθε μέρα.

Η μανία με το YouTube είναι τέτοια που μας ακολουθεί και στις παραλίες. Φαίνεται ότι η μουσική από το beach bar και ο freddo είναι ιδανικό σκηνικό για να συνεχίσουμε να βλέπουμε βίντεο στο κινητό και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δίνουν πλέον 4G και στην τελευταία ξαπλώστρα ώστε να μη μας λείψει η καθημερινή δόση YouTube.


Πηγή: news.gr
_