Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτός κινδύνου ο Πατρινός πυροσβέστης Γιώργος Καρυώτης(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο πατρινός πυροσβέστης της 6ης ΕΜΑΚ, Γιώργος Καρυώτης,

που βρέθηκε στην περιοχή των Ροδινών Ζαχάρως για την κατάσβεση πυρκαγιάς, όπου τον «βρήκε» που αποκολλήθηκε από ύψωμα, σε χαράδρα.
Ο νεαρός πυροσβέστης ήταν τυχερός, γιατί ο βράχος ήταν ογκώδης. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά από επιχείρηση τους κατάφεραν να τον ανεβάσουν από τη χαράδρα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διακόμισαν στο ΠΓΝΠ.
Σύμφωνα με το firemastersface.blogspot.gr, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, αλλά η κατάσταση του κρίνεται καλή. Πρόκειται για γνωστό πατρινό, που διατηρεί και σχολή μποξ στην Πάτρα και είναι ευρέως γνωστός.

Η είδηση του τραυματισμού του προκάλεσε αναστάτωση στους συναδέλφους του, μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Ευτυχώς όμως οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν οτι ο αξιωματικός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.
 Όπως αναφέρει το firemastersface.blogspot.gr, ο Γεώργιος Καριώτης που υπηρετεί στο πεζοπόρο της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. διεκομίσθηκε από το νοσοκομείο του Πύργου στο γενικό νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας για να τον εξετάσει νευροχειρουργός. Όπως όλα έδειξαν από νευρολογικής άποψης είναι μια χαρά και δεν έχει υποστεί κάποια εσωτερική κάκωση. Έχει εξωτερικές κακώσεις στο πρόσωπό του από την πτώση του βράχου, που σύμφωνα με τους γιατρούς θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση μετά από θεραπεία που θα του δοθεί.
Επρόκειτο να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για να τον εξετάσει και γναθοχειρουργός σε περίπτωση που υπάρχει κάκωση στις γνάθους.

Κατά τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, παρών ήταν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Κατσιφάρας Απόστολος,ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος του Π.Σ. αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος,ο διοικητής της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. αντιπύραρχος Ιωάννης Καραμαλίκης,ο υποδιοικητής της 6ης Ε.Μ.Α.Κ επιπυραγός Ανάργυρος Φαλίδας καθώς φίλοι και συνάδελφοί του
.
firemastersface.blogspot.gr,


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια