Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έξυπνα tips για να φαίνεσαι πιο ψηλός!


Το ύψος σε έναν άνδρα είναι ένα στοιχείο που τον καθιστά αρκετά ελκυστικό στο αντίθετο φύλο.

Αν ανήκεις στους άντρες που έχουν έμφυτο αυτό το προσόν, τότε είσαι από τους τυχερούς. Αν, ωστόσο, δεν είσαι και αρκετά ψηλός, υπάρχουν μερικά tips που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα σου. Εξάλλου, ο τρόπος που ντύνεσαι επηρεάζει τον τρόπο που σε βλέπουν οι γύρω σου.

Tips για να φαίνεται ένας άντρας ψηλότερος

Φόρεσε αξεσουάρ που κρατάνε τις ισορροπίες
Οι υπερβολικά «φορτωμένες» ζώνες και οι φαρδιές γραβάτες τονίζουν ακόμη περισσότερο τη μικρή σου φιγούρα. Προτίμησε αξεσουάρ τα οποία είναι πιο λεπτά και κρατάνε τις αναλογίες για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου.

Φόρεσε κάθετες ρίγες
Είναι φυσικό να παρακολουθούμε το μοτίβο των ρούχων. Όταν επιλέξεις να φορέσεις ρούχα με κάθετες ρίγες, τότε αυτόματα το σώμα σου θα δείξει πιο μακρύ καθώς οι υπόλοιποι γύρω σου παρατηρούν το σχέδιο.

Δώσε έμφαση στην εφαρμογή
Τα φαρδιά ρούχα δεν είναι στη μόδα πλέον και το μόνο που θα καταφέρεις, αν τα επιλέξεις, είναι να χαθείς μέσα σε αυτά. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για να βρεις ρούχα που έχουν σωστή εφαρμογή επάνω σου για να αναδείξεις την εμφάνισή σου με τον καλύτερο τρόπο.

Απέφυγε τα κοντομάνικα ρούχα
Δυστυχώς, τα κοντά μανίκια τονίζουν το γεγονός ότι τα χέρια σου είναι πιο κοντά από αυτά ενός πιο ψηλού άντρα. Αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τη ζέστη, προτίμησε να φορέσεις ένα πουκάμισο με μακρύ, αλλά λεπτό μανίκι και μάζεψε τα μανίκια ελαφρώς προς τα επάνω. Πολλές γυναίκες θεωρούν τα ανασηκωμένα μανίκια αρκετά ελκυστικά σε έναν άνδρα.

Επέλεξε μονόχρωμα ρούχα
Η εναλλαγή των χρωμάτων οπτικά «κόβει» το σώμα σου και σε κάνει να φαίνεσαι ακόμη πιο κοντός. Για να αποφύγεις μια τέτοια κατάσταση, προτίμησε ρούχα σε παρόμοιες αποχρώσεις. Μια ωραία λύση είναι να φορέσεις ένα μπλε πουκάμισο με σκούρο μπλε τζιν και παπούτσια σε σκούρα απόχρωση. Αν, παρόλα αυτά, σου αρέσει να φοράς διαφορετικά χρώματα, επέλεξε σκουρόχρωμα παντελόνια και πουκάμισα σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Όσοι είναι γύρω σου θα επικεντρωθούν στα πιο ανοιχτά χρώματα και με αυτό τον τρόπο θα κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο μακρύ.

Τράβηξε την προσοχή όλων στο πρόσωπό σου
Αν καταφέρεις να επικεντρώσεις την προσοχή όλων στο επάνω μέρος του σώματός σου, τότε σχεδόν κανένας δε θα παρατηρήσει τα πόδια σου που είναι πιο κοντά. Μερικά αξεσουάρ, όπως ένα μαντηλάκι τσέπης ή ένα κασκόλ, μπορούν να σε βοηθήσουν. Μείωσε τα αξεσουάρ που τραβάνε τα βλέμματα στο κάτω μέρος του σώματός σου (π.χ. ρολόγια, ζώνες).

Συνδύασε σωστά τα ρούχα σου
Ο σωστός συνδυασμός ρούχων μπορεί να αναδείξει ή να «χαντακώσει» την εμφάνισή σου. Αν φορέσεις πολλά ρούχα μαζί, θα συρρικνώσεις κατά πολύ το επάνω μέρος του σώματός σου. Επέλεξε ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν σωστά χωρίς να σου δώσουν έξτρα όγκο. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο μακρύ. Προτίμησε να φορέσεις πρώτα τα ανοιχτά χρώματα και από πάνω πρόσθεσε τα πιο σκούρα ρούχα.


Πηγή: the-man.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια