Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι ψάχνουν οι αδιάφθoροι σε Α.Τ της Ρόδου;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 έρευνα αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σε αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Στο νησί βρίσκονται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «δημοκρατικής» δύο «αδιάφθοροι», που έλαβαν καταθέσεις από τον διοικητή, κατώτερους αξιωματικούς και αστυνομικούς του τμήματος, μετά από καταγγελία που έγινε με άγνωστο περιεχόμενο. Το όλο θέμα έχει προκαλέσει θόρυβο στους κόλπους της ΕΛΑΣ σε τοπικό επίπεδο καθώς ο ελεγχόμενος είναι ιδιαίτερα προβεβλημένος αξιωματικός.


Το ακριβές περιεχόμενο της καταγγελίας αλλά και οι λόγοι που οδήγησαν την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων να τον θέσει υπό έλεγχο δεν έγιναν γνωστοί.

Επιτελείς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων είχαν πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συνάντηση χθες με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Αν αληθεύουν φυσικά οι φήμες, που θέλουν τους «αδιάφθορους», να αναζητούν απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο χρηματοδοτήθηκαν εργασίες για την αποκατάσταση της εικόνας του αστυνομικού τμήματος, τότε μάλλον ο αξιωματικός είναι για έπαινο και όχι για ψόγο… Το τι ακριβώς συμβαίνει αναμένεται πάντως να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των ερευνών στο προσεχές διάστημα.
 Πηγή:www.dimokratiki.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια