Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέος ξενώνας "IPA HOUSE" στα Χανιά

Πρώτιστο μέλημά μας η κοινωνική στήριξη των συναδέλφων εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας με μεγάλα έργα πνοής, τα οποία θα δώσουν στους
δοκιμαζόμενους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους αλλά και σε ξένους συναδέλφους τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να γνωρίσουν την ιστορία, την παράδοση και την κρητική  φιλοξενία.
Επιβεβαιώνοντας την άριστη σχέση συνεργασίας της Ένωσής μας με την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος, μας παραχωρήθηκε ως προς τη χρήση το ακίνητο που στεγάζονταν ο πρώην Αστυνομικός Σταθμός Στερνών Χανίων προκειμένου να μετατραπεί και να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας φιλοξενίας Ελλήνων και ξένων συναδέλφων μας και μελών των οικογενειών τους. (IPA ΗOUSE).

Στις 24-8-2017 αντιπροσωπεία του ΔΣ, αποτελούμενη από τους: Ιωάννη Καραπατάκη (Πρόεδρο) και Μανόλη Ζαχαριουδάκη (Ταμία), μετέβη στα Χανιά όπου και παρέλαβε από τον Αστυνομικό Δ/ντή Χανίων κ. Γεώργιο Λυμπινάκη το οίκημα του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών Χανίων,
 παρουσία του Γενικού Περιφ. Αστυνομικού Δ/ντή Κρήτης Υποστράτηγου κ. Κων/νου Λαγουδάκη, του Προέδρου της ΤΔ Χανίων κ. Ιωάννη Περράκη και της Γεν. Γραμματέως κ. Ελένης Παπαθανασίου.
Στη συνεχεία η αντιπροσωπεία και ο Πρόεδρος της Τοπ. Διοίκησης  μετέβησαν στις Στέρνες, όπου διενήργησαν μια πρώτη αυτοψία του χώρου, προκειμένου να αποκτήσουν αντίληψη της έκτασης και του κόστους των εργασιών, που θα απαιτηθούν για την τελική διαμόρφωση του ξενώνα.
Πράγματι, πρόκειται για ένα καταπληκτικό ακίνητο, στο οποίο οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα και αναμένεται ο ξενώνας να είναι διαθέσιμος στα μέλη μας την επόμενη χρονιά.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Εθνικό Τμήμα, εδώ και 52 χρόνια προσηλωμένο στις αρχές του SERVO PER AMIKECO , επιτελεί το μέγιστο ανθρωπιστικό και εθελοντικό έργο στη χώρα μας και θα εξακολουθήσει να το προσφέρει γιατί αυτός είναι ο σκοπός μας.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον για πρόοδο και ανάπτυξη της Ένωσής μας θα παλέψουμε  για το καλύτερο και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν.
Ευχαριστούμε θερμά την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος καθώς και την  ΤΔ Χανίων για τη συνεργασία μας.
Ευελπιστούμε σε παρόμοιες δράσεις και σε άλλα μέρη της πατρίδας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
SERVO PER AMIKECO
Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

                            Ιωάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ                                          Βασίλειος ΠΑΠΑΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια