Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Στοπ” στην πρόταση για αγορά μεταχειρισμένων πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair

“Στοπ” στην πρόταση για αγορά μεταχειρισμένων πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair 215 από τον Καναδά,πριν ακόμη προχωρήσει η διαδικασία.

‘Οπως είχε γράψει το militaire.gr από την Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη,είχε υπάρξει εισήγηση προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να συμμετέχει η Ελλάδα σε πλειοδοτικό διαγωνισμό του Καναδά, για τα 215.
Η υπόθεση θα προχωρούσε αν δεν υπήρχαν οι απολύτως λογικές ενστάσεις της ΠΑ,που εξήγησαν προφανώς τα αυτονόητα: αεροπλάνα έχουμε ,παλαιά μεν, πολλά δε. Μπορούν όλα ακόμη να προσφέρουν αρκεί να υπάρχουν ανταλλακτικά. Συνεπώς τα 13 ως 15 εκατομμύρια που θα κόστιζαν τα μεταχειρισμένα πυροσβεστικά από τον Καναδά θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να δοθούν για την αγορά ανταλλακτικών. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Όπως φαίνεται τα κατάλαβαν και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Γραμματεία και το θέμα θεωρείται λήξαν…
Το θέμα είναι τι θα γίνει από δω και πέρα για να διορθωθεί η κατάσταση με τις διαθεσιμότητες των πυροσβεστικών αεροσκαφών για τις οποίες δεν ευθύνεται η ΠΑ…
militaire.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια