Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων στο ραντεβού της Θεσσαλονίκης


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα συμμετάσχει στη μεγάλη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει η ΠΟΑΣΥ στις 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

 Η ανακοίνωση:

       Συναδέλφισσες - συνάδελφοι

   Η Ένωσή μας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων σας καλεί να δώσουμε όλοι μαζί δυναμικό παρών στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη.


Διεκδικούμε και Απαιτούμε,

- Την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσον αφορά τα μισθολογικά μας.

- Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.

- Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του φρονήματος αυτών, με την καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους από τους Κυβερνώντες.

- Την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.

- Την διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό την μορφή φιλοδωρήματος.

- Την ανατροπή του συνταξιοκτόνου νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό που οδηγεί όλους μας σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης.

Αναχώρηση: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου & ώρα 14:00 από Ακαδημία.


Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.



















_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια