Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε γιατί δεν πρέπει να βάζετε τα πόδια σας στο ταμπλό του αυτοκινήτου


Το καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι πιο χαλαρή και η υψηλή θερμοκρασία μας αναγκάζει πολλές φορές να έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί οι οποίοι αρέσκονται να βάζουν τα πόδια τους στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, η συνήθεια αυτή, πέρα από το ότι δεν είναι πρέπουσα, είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνη, όπως έδειξε το παράδειγμα της Αμερικανίδας, Audra Tatum. H Audra, παρά τις συνεχείς αντιρρήσεις και τις παραινέσεις του συζύγου της έβαζε συνεχώς το πόδια της στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Όταν το τελευταίο είχε μια μικρή σύγκρουση που προκάλεσε την ενεργοποίηση του αερόσακου του συνοδηγού άρχισε η ταλαιπωρία και ο Γολγοθάς της. Κι αυτό γιατί η ισχύς της πυροδότησης του αερόσακου, μετακίνησε το πόδι της με τόση ορμή προς τα πίσω που της έσπασε τη μύτη.

Παράλληλα υπέστη κατάγματα στο δεξί της αστράγαλο, το μηριαίο οστό και το βραχίονα της. Μάλιστα, οι γιατροί επεσήμαναν στην άτυχη Αμερικανίδα, πως αν δεν είχε τα πόδια της στο ταμπλό δεν θα πάθαινε απολύτως τίποτα από το «ελαφρύ» τροχαίο που είχε. Η ίδια μίλησε στο NewsChannel 9 και δήλωσε «το μετανιώνω κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή που πατάω το πόδι μου στο έδαφος και πονάω. Μην κάθεστε ποτέ έτσι στο αυτοκίνητο». 

Προκειμένου λοιπόν να μην έχει κανείς άλλος την «τύχη» της Αμερικανίδας καλό θα είναι τα πόδια στο αυτοκίνητο να πατούν στο δάπεδό του και όχι να ακουμπούν στο ταμπλό του.

Δείτε την άτυχη Audra Tatum



Πηγή: protothema.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια