Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγέλει αστυνομικό γιατί δεν φοράει κράνος

Πολίτης των Χανίων απέστειλε στο bloko.gr καταγγελία για 



αστυνομικό ο οποίος όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλων αδιαφορεί για την τήρηση του ΚΟΚ "διαφημίζοντας" ότι είναι υπεράνω του νόμου. 

Δημοσιεύουμε την καταγγελία γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι στις μικρές κοινωνίες, υπάρχουν περισότερες προστριβές ενίοτε και προσωπικού χαρακτήρα. 

Η καταγγελία όπως απεστάλη στο bloko.gr:

Είμαι πολίτης στα Χανιά της Κρήτης. 
Οφείλω να πω ένα μεγάλο παράπονο, εμένα του ίδιου και πολλών ακόμα πολιτών που μείναμε με ανοιχτό το στόμα να ακούμε έναν αστυνομικό, που υπηρετεί στα Χανιά και φώναζε όλο καμάρι ότι δεν φοράει κράνος, και ότι δεν τον γράφει κανένας για αυτό. 

Επειδή είναι αρκετά μικρή η πόλη μας, και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, απορώ για ποιον λόγο οι αξίωματικοι του νομού Χανίων του δίνουν αυτή την αβάντα, τι ακριβώς υπάρχει πίσω από όλο αυτό και γιατί δεν του έχουν κόψει μισή κλήση μέχρι σήμερα... 

Ο συγκεκριμένος σβουριζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι όλη την ώρα πάνω στην μηχανή του. Γιατί προκαλούν τους πολίτες λόγω εξουσίας; Και το φωνάζουν και καμαρώνουν για αυτό; Στοιχεία του δεν βάζω αλλά χαρακτηριστικα λέω ότι έχει μια μηχανή μεγάλου κυβισμού .. 

Τόση πρόκληση δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ... Ντροπή... Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο για αυτό, σας αναφέρω ότι την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας θα την αποστείλω και στο πολιτικό γραφείο του Σύριζα, κάποιος πρέπει να αναλάβει δράση επιτέλους με τον συγκεκριμένο...

Ευχαριστώ.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια