Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα προβλήματα της ΔΕΑΔ στη συνάντηση της Ένωσης ΝΑ Αττικής με τον Υπαρχηγό

Τα επιδόματα των ειδικών υπηρεσιών ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης αντιπροσωπείας της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής με τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ: Την 04/08/2017 και ώρα 11:00
πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών κ. Βασίλειο ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ, του μέλους του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πυροτεχνουργών και Αντιπρόσωπο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. Γεώργιο ΤΣΑΠΑΡΑ  και Αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ.
     Στην συνάντηση, τέθηκε το ζήτημα των επιδομάτων των Ειδικών Υπηρεσιών καθώς και άλλα θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής.
     Ο Υπαρχηγός άκουσε με προσοχή τα θέματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των Συναδέλφων και δεσμεύτηκε σε ότι αφορά τα ζητήματα που υπάρχουν στην Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, να πραγματοποιηθεί  σύντομα επίσκεψη παρουσία των συνδικαλιστικών εκπροσώπων έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις σε συνεργασία πάντα με τον Διευθυντή της Δ.Ε.Α.Δ. Ταξίαρχο κ. Χρήστο ΚΟΤΛΙΔΑ.
     Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους Συναδέλφους παρεμβαίνοντας προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα πριν ακόμα δημιουργηθούν. 
   
 
Για το Δ.Σ.
-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας




ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια