Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιδού η Ροδος... Πόλεμος μεταξύ αξιωματικών - Τι δείχνει η έρευνα των αδιάφθορων - Με μηνύσεις προειδοποιεί ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ

Τους τελευταιους μήνες στην Ρόδο μένεται ένας σφοδρός ενδοαστυνομικός εμφύλιος σπαραγμός, με εκατέρωθεν αιχμές και ανώνυμες καταγγελιες κυρίως μέσω του bloko.gr, για την
διερεύνηση των οποίων επιστρατεύθηκε πρόσφατα κλιμάκιο των αδιάφθορων.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι σε ότι αφορά την πολυεπίπεδη ερευνα για τον διοικητή του τμήματος της Ιαλυσσού Θέμη Καλαμάτα και γνωστό συνδικαλιστή περατώθηκε και δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του. Η έρευνα ενεργοποιήθηκε μετά από την γνωστή καταγγελία για ανοχή σε εξόφθαλμες πολεοδομικές παραβάσεις για την οποία άλλωστε πήρε θέση έγκαιρα το αρχηγείο (ΕΔΩ) κι (ΕΔΩ), αλλά και για τραπεζώματα δίχως οικονομική αντικαταβολή, στο πλαίσιο του πρόσφατου πρώτου συνεδρίου της τοπικής ένωσης αξιωματικών που πραγματοποιήθηκε στο νησί. 

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχε και η ΠΟΑΞΙΑ και για το συγκεκριμένο λόγο το bloko.gr ζήτησε από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιάννη Κατσιαμάκα τη θέση και την τοποθέτηση του, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής: 

"Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις συκοφαντίες των λασπολόγων της Ρόδου. Αναμένοντας το πόρισμα της έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που ενήργησε στο Α.Τ. Ιαλυσού Ρόδου ύστερα από παραγγελία της εισαγγελίας της Ρόδου και κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών, η ΠΟΑΞΙΑ δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι η λάσπη που εκτοξεύτηκε από ανώνυμους συκοφάντες σε βάρος του Διοικητού του Α.Τ. Ιαλυσού ο οποίος τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου κ. Θέμη ΚΑΛΑΜΑΤΑ και αυτό γιατί ένα μέρος των καταγγελιών αφορούσαν και τη δράση του Σωματίου της Ομοσπονδίας.

Ειδικότερα στο προσεχές Δ.Σ., όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, στις 7/9 θα φέρει το θέμα για συζήτηση σε αυτό και στη συνέχεια η Ομοσπονδία θα ζητήσει να τις χορηγηθούν αντίγραφα της καταγγελίας από την εισαγγελία Ρόδου και από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Παράλληλα, θα υποβάλλει και μήνυση κατά αγνώστων απαιτώντας την διενέργεια προανάκρισης για την αποκάλυψη των συκοφαντών ενώ θα δώσει και συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα της Ρόδου προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση των πολιτών της Ρόδου για τη συκοφαντία που εξυφάνθηκε  σε βάρος ενός ικανού και άξιου Αξιωματικού που τυγχάνει της θετικής αναγνώρισης όλης της κοινωνίας της Ρόδου". 


Θυμίζουμε ότι προηγήθηκαν καταγγελίες για ανοχή και συμμετοχή αξιωματικων στις παρανομες δραστηριότητες επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τζόγο και στη νυχτερινή διασκέδαση, για τις οποίες διεξάγεται ανεξάρτητη έρευνα.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια