Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Πειραιά για την ένστολη διαμαρτυρία στη ΔΕΘ

Διαβάστε την ανακοίνωση-κάλεσμα τής Ένωσης Πειραιά για την ένστολη διαμαρτυρία στη ΔΕΘ το επόμενο Σάββατο: Η εξαπάτηση που υποστήκαμε από την Κυβέρνηση επιβάλλει δυναμική παρουσία
στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τα εγκαίνια της 82ηςΔιεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και πάλι, ενάντια στα μνημόνια της εξαθλίωσης, της καταστροφής, της υποβάθμισης και της εξαχρείωσης του κοινωνικού ιστού του Κράτους, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους πολίτες και το χειρότερο όλων την μελλοντική αβεβαιότητα ενός ολόκληρου Έθνους.
Εμείς, οι Ένστολοι εργαζόμενοι, δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω την υποβάθμιση της υπηρεσιακής μας προσφοράς, της κοινωνικής μας καταξίωσης και του βιοτικού μας επιπέδου.
Διεκδικούμε και Απαιτούμε την επιβίωσή μας.
     Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και σας καλούμε να δώσετε δυναμικό – μαζικό παρών.
    Η μετακίνηση και διατροφή θα γίνει δωρεάν με μέριμνα της Ένωσης. Αναχώρηση με λεωφορείο την Παρασκευή 08-09-2017 και ώρα 06:00 από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ. 2104174449 έως την 06-09-2017 και ώρα 12:00 υποχρεωτικά.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία και επιτακτική όσο ποτέ!!!

              Η  ΙΣΧΥΣ  ΕΝ  ΤΗ  ΕΝΩΣΕΙ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΟΤΣΟΣ                 ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΛΛΑΧΙΑ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια