Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης για τη Ρωσία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο

H Oμάδα Υψηλής Αστυνόμευσης γράφει για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας


Η Ελλάδα φίλοι μας , είναι η χώρα που πολύ σύντομα όλοι  οι ενδιαφερόμενοι θα ελέγχουν για τα δικά τους συμφέροντα  .
Η πρώτη χώρα μπαλαντέρ  στη  ιστορία  , της οποίας οι διαχειριστές το μόνο που θα κάνουν θα είναι …. να ¨ κροτούν τα προσχήματα ¨ για χάριν των συμφερόντων αυτών .
Εκτός των συμφερόντων της Αμερικής και της Γαλλο -Γερμανικής Ευρώπης , των συμφερόντων της Κίνας και των χωρών BRICS, η  Τουρκία θα επιθυμεί την ανασύσταση  της οθωμανικής αυτοκρατορίας της περιόδου εκείνης , ενώ η Ρωσία  θα θέλει  - πιο έντονα από ποτέ  - την κάθοδο στο Αιγαίο και την Μεσόγειο. ( ζεστές θάλασσες )
Αναλύοντας σήμερα όλες τις  γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές παραμέτρους , υπολογίζουμε όπως πάνε τα πράγματα ‘ότι  -  σε 80 χρόνια θα υπάρχει το Κράτος του Αιγαίου  μαζί με την Κύπρο , ένα κράτος στα Βόρεια της σημερινής Ελλάδας που θα ενσωματώνει την Ανατολική και Δυτική Θράκη , την Ευρωπαϊκή Τουρκία  , τμήμα της Βουλγαρίας και της Μακεδoνίαςς , ενώ θα βλέπει στην Μαύρη θάλασσα  και , τα υπόλοιπα – πλην της Κρήτης οι κάτοικοι της οποίας θα αποκτήσουν Αμερικανική υπηκοότητα όπως  στο  νησί Γκουάμ που απειλή να πλήξει με πύραυλους ο Κιμ Γιονγκ Ουν – θα αποτελούν την Ελλάδα .
Οι συνεχείς δλδ  αυτές πιέσεις , όλων αυτών  των συμφερόντων , σε συνδυασμό με την διαχρονική αδυναμία  των Ελληνικών Κυβερνήσεων ,  θα οδηγήσει  σε 70- 80 χρόνια από τώρα στον διαμελισμό της Ελλάδας σε τρία κράτη , προκειμένου να επέλθει μια , μεγαλύτερης διάρκειας ισορροπία μεταξύ των συμφερόντων αυτών .
Μακάρι οι υπολογισμοί μας  – και οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούμε -  να είναι συθέμελα λάθος .
Στην  κρίσιμη για τον Ελληνισμό 100ετία που διανύουμε ,  υπαρξιακό  του στοιχείο  είναι ο πυρήνας της χριστιανικής πίστης  , αδιαμφισβήτητα.
Η αποδέσμευσή του από αυτήν , φαίνεται πως θα γίνει πρόωρα και θα οδηγήσει στην  κατάργηση της πρόσφατης ιστορίας του νομοτελειακά και έτσι , θα αποκοπεί από μια συνέχεια τριών και πλέον χιλιάδων χρόνων .
 Όλα τα στοιχεί δείχνουν από την άλλη  ότι ,  το ρωσικό κράτος έχει  αναλάβει το ηθικό καθήκον να προστατεύει ορθόδοξους  θρησκευτικούς  χώρους εντός  και  εκτός των συνόρων της Ρωσίας.
Η Ρωσία  βλέπει ως όραμα, να είναι ο υπέρμαχος του Ορθοδόξου πολιτισμού  και το καθεστώς του  σημερινού προέδρου της  Πούτιν, όπως το έθεσε το 2012 ο Κύριλλος, δεν είναι τίποτα λιγότερο από «ένα θαύμα του Θεού» για τους  Ρώσους
Εδώ ανακύπτει  το σοβαρότερο ερώτημα που μας τέθηκε ποτέ
Εάν , αυτό είναι το μέλλον μας , το μέλλον το παιδιών  , μα και το μέλλον των παιδιών των παιδιών μας
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ;
Θα πρέπει να παραδεχτούμε – με αυτά τα δεδομένα ότι – η επίσημη θρησκεία μας , μας προσφέρει  μια πανίσχυρη διπλωματική ισχύ για την επιβίωση του Ελληνικού κράτους ( ίσως την μοναδική )  που ΝΑΙ , είναι εν μέσω πρωτοφανών γεωπολιτικών ανακατατάξεων και στο μάτι του κυκλώνα .
Η περιβόητη συνεπώς  Συνθήκη του Καρς με βάση την οποία η πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση είχε "χαρίσει" στην Τουρκία του Κεμάλ το 30% του σημερινού εδάφους της είναι πιθανότερο από ποτέ να καταγγελθεί από τον Πρόεδρο της Ρωσίας , προκειμένου να υλοποιήσει  η Ρωσία των διακαή της πόθο , που δεν είναι άλλος , από τα χρησιμοποιήσει τα εδάφη αυτά για να μπει στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο
Τι θα συμβεί λοιπόν παράλληλα εάν , το  Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως  τεθεί υπό τη Ρωσική εποπτεία και έλεγχο ;
Συνεχίζεται !!!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (21-22/8/2017)
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια