Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγρίνιο: Υπάλληλος ξενοδοχείου «φύλακας – άγγελος» για αγοράκι που έφυγε από τον παππού του

Συναγερμός στην τοπική αστυνομία, μετά από κλήση που έλαβε για ένα αγοράκι 6-7 ετών, το οποίο διέφυγε της προσοχής του παππού του και περιφέρονταν χαμένο σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου
χθες το πρωί/

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδάκι εθεάθη από υπάλληλο ξενοδοχείου να περπατά μόνο του, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον του υπαλλήλου, ο οποίος έσπευσε άμεσα κοντά του και μετά από ερωτήσεις άρχισε να λύνει το «Γόρδιο Δεσμό» καλώντας την Αστυνομία.

Ταυτόχρονα, ο παππούς του αγοριού, είχε ξεκινήσει τις αναζητήσεις και στο δρόμο συνάντησε τυχαία αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους περιέγραψε αυτό που είχε συμβεί. Αστραπιαία οι δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. συμπέραναν την περιοχή που ενδεχομένως είχε κινηθεί το παιδί και πέτυχαν διάνα!

Πριν προλάβουν να ενημερωθούν από το 100 ότι το παιδί έχει βρεθεί από τον υπάλληλο του ξενοδοχείου, βρέθηκαν στην περιοχή και το εντόπισαν γεμίζοντας με ανακούφιση τον παππού του, με την περιπέτεια να λαμβάνει αίσιο τέλος.

Από την ιστορία αυτή, φαίνεται για μία ακόμα φορά, ότι και ευσυνείδητοι πολίτες υπάρχουν και αστυνομικοί που λειτουργούν προτάσσοντας το κοινωνικό συμφέρον!

sinidisi.gr/tempo24

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια