Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έναρξη κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά αστυνομικών της Β.Ελλάδος στις Δημοτικές κατασκηνώσεις της Νέα Περάμου Καβάλας (βίντεο)

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για τα παιδιά των αστυνομικών της Β. Ελλάδος στις Δημοτικές κατασκηνώσεις της Νέα Περάμου  Καβάλας.
Η ανακοίνωση:
 
    Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη (περίπου 330 παιδιά) και άριστα οργανωμένη. Στις 19.00 πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον πατήρ Ιερώνυμο της Νέας Περάμου στον οποίο παρευρέθησαν, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Αν. Μακεδονίας – Θράκης κος Μενεξίδης, ο Αστυνομικός Υποδ/ντης  Καβάλας κος Σιμούδης ,η τοπική διοίκηση του αστυνομικού τμήματος Νέας Περάμου Α/Α' Τσακίρης Αλέξανδρος,  ο πρόεδρος της κατασκήνωσης κος Μεταξάς Τάσος, η διαχειρίστρια της κατασκήνωσης κ. Ηλιάδου Κων/νας, από το σωματείο παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κος Χασεκίδης Δημ., ο Γενικός Γραμματέας κος Τσομπάνης Αν. και ο Β΄Αντιπρόεδρος κος Νάκου Στ. και την ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ εκπροσώπησε ο  Α΄ Αντιπρόεδρος κος Μουστακίδης Ισαάκ.
    Αξίζει να σημειωθεί  ότι το Ίδρυμα Εξοχών ΕΛ.ΑΣ. κάλυψε οικονομικά τα 300 παιδιά των αστυνομικών της Β. Ελλάδος και τα πλεονάζοντα 30 θα καλυφθούν μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. από την Ένωση μας εφόσον χρειαστεί σε συνεννόηση με το Δήμο Παγγαίου.
    Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι με ενέργειες του Δημάρχου Παγγαίου κ. Αναστασιάδη ,αλλά και την προσωπική μέριμνα του προέδρου της κατασκήνωσης κ. Μεταξά Τάσου και της διαχειρίστριας της κατασκήνωσης κ. Ηλιάδου Κων/νας ,οι υποδομές της κατασκήνωσης είναι σε εξαιρετική κατάσταση πράγμα το οποίο έγινε αντιληπτό από όλους τους παρευρισκομένους με πολύ θετικά σχόλια. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μικροί κατασκηνωτές θα αποκομίσουν θετικές εμπειρίες σε ένα πολύ ευχάριστο και προσεγμένο περιβάλλον.
Μετά τιμής,
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ
 
 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια