Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Σε αστυνομικό κλοιό οι ληστές σούπερ μάρκετ - Η περιγραφή του ιδιοκτήτη

Στενεύει ο κλοιός των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου γύρω από τους δύο θρασύτατους ένοπλους κουκουλοφόρους, που λήστεψαν σούπερ μάρκετ,
στο Φαληράκι, την 22.50 ώρα του Σαββάτου, αφαιρώντας χρηματικό ποσό ύψους 47.255 ευρώ, σε χαρτονομίσματα και κέρματα, από το χρηματοκιβώτιο.

Ο τρόπος δράσεως των δύο ληστών, όπως αυτός περιγράφηκε από τον διευθυντή του καταστήματος, πραγματικά σοκάρει.

Την 5η Ιουλίου 2017 και περί ώραν 22:50, ενώ ο 66χρονος έκλεινε το κατάστημα και αποχωρούσε από την πόρτα της αποθήκης, του επιτέθηκε ένας εκ των δύο κουκουλοφόρων, που ήταν κρυμμένος πίσω από ένα κλαρκ στην ράμπα.

Ενώ ο διευθυντής έκλεινε συγκεκριμένα το λουκέτο της πόρτας, ο ληστής τον τράβηξε από το ώμο και τον διέταξε να ανοίξει ξανά γρήγορα, ενώ του ακούμπησε ένα πιστόλι στο λαιμό.

Ο 66χρονος τρομοκρατήθηκε και έσπασε το κλειδί στην κλειδαριά του λουκέτου.

Ο κουκουλοφόρος με full face κουκούλα και με γάντια τού έκλεισε ακολούθως το στόμα, ενώ τους πλησίασε και ο δεύτερος ληστής, που κράδαινε μαχαίρι,

Τον οδήγησαν σε ένα εκ των δύο γραφείων της επιχείρησης, το οποίο δεν έψαξαν γιατί αντιλήφθηκαν ότι σε αυτό δεν υπήρχε τίποτε αξίας και ακολούθως πήγαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη.

Ο διευθυντής απειλούμενος τους έδειξε το χρηματοκιβώτιο και το άνοιξε χρησιμοποιώντας κλειδί και επιλέγοντας τον κωδικό.

Ακολούθως οι δύο ληστές άνοιξαν συρτάρια και πήραν ό,τι βρήκαν, καθώς και το κινητό του το οποίο και άφησαν σε πεζούλι κοντά στην είσοδο της αποθήκης.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι οι δύο ληστές είναι αλβανικής ή βουλγαρικής καταγωγής.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια