Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλα όσα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις για τους κοιλιακούς!


Τι βοηθάει στην εμφάνιση των κοιλιακών και τι όχι; Τι θα σε βοηθήσει να δυναμώσεις στο σημείο αυτό και τι όχι;

Δες τις παρακάτω συμβουλές, καθώς γεγονός είναι ότι όσο περισσότερο ενημερωμένος είσαι, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι οι προσπάθειά σου.
  1. Οι κοιλιακοί δυναμώνουν όπως δυναμώνει κάθε μυς του σώματος μετά την προπόνηση και τη δημιουργία του ερεθίσματος για την αύξηση.
  2. Δυνατοί κοιλιακοί, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα six pack. Το ότι δυναμώνουν οι μυς δεν σημαίνει ότι αποκαλύπτονται.
  3. Η πιο χρήσιμη άσκηση, επομένως, είναι η διατροφή: Φιλέτα κρέατος, πρωτεΐνη, μικρά γεύματα, λαχανικά και φρούτα. Ό,τι αφήσαμε εκτός είναι αυτά που σε εμποδίζουν να κάνεις six pack.
  4. Πρόκειται για μια ομάδα μυών και δεν φτάνει μόνο μια κατηγορία ασκήσεων για την εκγύμνασή τους.
  5. Η αμέσως πιο χρήσιμη άσκηση είναι η σωστή άσκηση: Για τους πάνω κοιλιακούς κάνεις ροκανίσματα με βάρος, για τους κάτω κάνεις άρσεις ποδιών, για το σύνολο των κοιλιακών κάνεις όλες τις παραλλαγές της σανίδας ισορροπίας.
  6. Κάνε όσες περισσότερες διαφορετικές ασκήσεις μπορείς.
  7. Οι ασκήσεις απομόνωσης είναι καλές, αλλά οι πολυαρθρικές ασκήσεις, οι σύνθετες κινήσεις σε υψηλό τέμπο, είναι ακόμα καλύτερες. Μάθε ποιες είναι και κάνε τις.
  8. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η άσκηση, ούτε η διατροφή. Το πρόβλημα είναι ότι αναλογικά η περιφέρεια της κοιλιάς έχει περισσότερο λίπος από άλλα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα στεγνώνει το υπόλοιπο σώμα και μετά οι κοιλιακοί.
  9. Τα μαθηματικά είναι απλή υπόθεση: Οι θερμίδες που τρως, πρέπει να είναι λιγότερες από τις θερμίδες που καταναλώνεις.
  10. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι θερμίδες ίδιες: Οι θερμίδες από πρωτεΐνη είναι οι καλύτερες θερμίδες, οι θερμίδες από υδατάνθρακες είναι ok, οι θερμίδες από λίπος είναι σκέτη καταστροφή γιατί εμποδίζουν την απώλεια σωματικού λίπους.
  11. Δεν χρειάζεται να γυμνάζεσαι κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ. Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται να κάνεις ειδικές ασκήσεις για τους κοιλιακούς, οι κοιλιακοί εξασκούνται στις περισσότερες πολυαρθρικές ασκήσεις. Επομένως, ένα πρόγραμμα άσκησης ανά δεύτερη ημέρα αρκεί.
  12. Δυνατοί κοιλιακοί σημαίνει δυνατοί ραχιαίοι. Και αντίστοιχα για κάθε τρία ροκανίσματα να υπολογίζεις μία επανάληψη για ραχιαίους.


Πηγή: manslife.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια