Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης: Προς τους Δήμους. Φτιάξτε υπηρεσία Δημοτικής Πυρόσβεσης, όπως έχετε Δημοτική Αστυνομία

 H Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης επανέρχεται με μία πρόταση για την πυροπροστασία
 Διαβάστε την πρόταση:


Μην περιμένετε κύριοι  η κατάσταση στην Πολιτικά Προστασία  να αλλάξει  με τα μυαλά που έχουμε και εν μέσω μνημονίων


Μην περιμένετε  περισσότερα από το κράτος , είτε για να ρίξετε ( προληπτικά ) τις ευθύνες  , είτε νομίζοντας ότι έτσι θα πετύχετε  το καλύτερο για τον δήμο σας .

Ξέρετε , ξέρουμε και  ξέρουν όλοι , ποια είναι η δεδομένη κατάσταση . Ας σταματήσουμε να αλληλοκοροϊδευόμαστε εις γνώση μας .

Κάθε χρόνο η πατρίδα μας θα ¨παθαίνει ¨  σοβαρά εγκαύματα   από πυρκαγιές σκοπιμότητας και μη ,εδώ και εκεί  και  με τους  πολιτικάντηδες διαχειριστές να μετατρέπουν σε ευκαιρίες σπίλωσης των αντιπάλων , την κατάσταση αυτή .

Από την άλλη , οι Δήμοι  που μπορούν να λειτουργήσουν  σχεδόν αυτόνομα ως  μικρά κρατίδια , πολύ γρήγορα θα είναι η μοναδική λύση και παράδειγμα προς μίμηση ( π.χ ο Δήμος Δράμας )
Χρειάζεται όμως , μια αλληλεγγύη όλων των Δήμων της χώρας  μέσω ενός κοινού ταμείου   ( κωδικού ) σε 1η φάση για το σκοπό αυτό  . Η ΚΕΔΚΕ ( ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ) να δει το θέμα ... το 0,6 % από τα καθαρά έσοδα έκαστου  , είναι αρκετό !

Ιδού η λύση εάν αγαπάτε τους δημότες σας

Όλοι οι δήμοι μπορούν να έχουν ένα κλιμάκιο δημοτικών πυροσβεστών . Δεν λύνει το πρόβλημα , κάνει όμως την διαφορά και είναι προς την σωστή κατεύθυνση

Κάντε το !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια