Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης: Προς τους Δήμους. Φτιάξτε υπηρεσία Δημοτικής Πυρόσβεσης, όπως έχετε Δημοτική Αστυνομία

 H Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης επανέρχεται με μία πρόταση για την πυροπροστασία
 Διαβάστε την πρόταση:


Μην περιμένετε κύριοι  η κατάσταση στην Πολιτικά Προστασία  να αλλάξει  με τα μυαλά που έχουμε και εν μέσω μνημονίων


Μην περιμένετε  περισσότερα από το κράτος , είτε για να ρίξετε ( προληπτικά ) τις ευθύνες  , είτε νομίζοντας ότι έτσι θα πετύχετε  το καλύτερο για τον δήμο σας .

Ξέρετε , ξέρουμε και  ξέρουν όλοι , ποια είναι η δεδομένη κατάσταση . Ας σταματήσουμε να αλληλοκοροϊδευόμαστε εις γνώση μας .

Κάθε χρόνο η πατρίδα μας θα ¨παθαίνει ¨  σοβαρά εγκαύματα   από πυρκαγιές σκοπιμότητας και μη ,εδώ και εκεί  και  με τους  πολιτικάντηδες διαχειριστές να μετατρέπουν σε ευκαιρίες σπίλωσης των αντιπάλων , την κατάσταση αυτή .

Από την άλλη , οι Δήμοι  που μπορούν να λειτουργήσουν  σχεδόν αυτόνομα ως  μικρά κρατίδια , πολύ γρήγορα θα είναι η μοναδική λύση και παράδειγμα προς μίμηση ( π.χ ο Δήμος Δράμας )
Χρειάζεται όμως , μια αλληλεγγύη όλων των Δήμων της χώρας  μέσω ενός κοινού ταμείου   ( κωδικού ) σε 1η φάση για το σκοπό αυτό  . Η ΚΕΔΚΕ ( ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ) να δει το θέμα ... το 0,6 % από τα καθαρά έσοδα έκαστου  , είναι αρκετό !

Ιδού η λύση εάν αγαπάτε τους δημότες σας

Όλοι οι δήμοι μπορούν να έχουν ένα κλιμάκιο δημοτικών πυροσβεστών . Δεν λύνει το πρόβλημα , κάνει όμως την διαφορά και είναι προς την σωστή κατεύθυνση

Κάντε το !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον οι συνάδελφοι είναι αργόσχολοι και επειδή δεν έχουν τι να κάνουν σκέφτονται αλλά σκέφτονται ...... π@π@ριές.
Καταρχήν δεν υπάρχει ΚΕΔΚΕ έχει αλλάξει, υπάρχει μονό ΚΕΔΕ.
Επίσης μήπως νομίζουν ότι η δασοπυρόσβεση μπορεί να γίνει με ποδήλατα και πεζή;
Έχουν σκεφτεί ποιο είναι το κόστος κόστος συντήρησης και κτήσης του πυροσβεστικού εξοπλισμού;
Εδώ έχουμε μια αναντιστοιχία εισοδημάτων και αναγκών για δασοπυρόσβεση οι πλούσιοι κεντρικοί δήμοι δεν έχουν μεγάλες δασικές εκτάσεις να προστατέψουν, οι μικροί και "φτωχοί" δήμοι έχουν μεγαλύτερες ανάγκες, κοινώς με πορδές δεν βάφουν αυγά.
Ας ασχοληθούν με τίποτα άλλο λοιπόν και αν δεν βρίσκουν ας βγουν στουςς δρόμους να βοηθήσουν κανέναν συνάδελφό τους να πάρει ρεπό.