Εσύ ξέρεις τι πρέπει (και τι δεν πρέπει) να κάνεις πριν το σεξ;


Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν το σεξ και άλλα που σίγουρα δεν πρέπει να κάνει.

Ξέρεις ποια είναι αυτά; Δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις (και τι όχι) πριν το σεξ για να το απολαύσεις ακόμα περισσότερο!

1. Μην επιλέξεις ένα βαρύ γεύμα

Όχι, δεν ανησυχούμε μόνο για την κακή αναπνοή σου, αλλά και για το γεγονός πως μπορεί να σε πάρει ο ύπνος πριν καν έρθει η στιγμή του σεξ. Σκέψου το σεξ σαν ένα είδος άσκησης. Θα έτρωγες ποτέ μακαρόνια με κιμά και επιδόρπιο πριν πας στο γυμναστήριο; Oι τροφές με λιπαρά και υδατάνθρακες «στέλνουν» μήνυμα στο μυαλό σου να χαλαρώσει, ώστε το σώμα να επικεντρωθεί στη διαδικασία της πέψης. Και μετά… ΖzZzZ…

2. Μην πιεις πολύ

Για να θυμάσαι τι έκανες -κυρίως. Αν και λίγο αλκοόλ μπορεί να σε «βάλει» στο κλίμα, το να… είσαι μεθυσμένη/ος θα δυσκολέψει τόσο τη σεξουαλική διέργεση όσο και την (πολυπόθητο) κορύφωση.

3. Μην ανησυχείς για το πώς φαίνεσαι

Η ανασφάλεια για το σώμα σου μπορεί να βλάψει την ερωτική σου ζωή. Πόσο διαθέσιμη/ος θα είσαι να απολαύσεις το σεξ, όταν ασχολείσαι συνέχεια με το αν φαίνεται η κυτταρίτιδα ή τα παχάκια σου. Ο/η σύντροφός σου δεν τα έχει προσέξει καν. Ή, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν τον/τη νοιάζει.

4. Mην κάνεις αποτρίχωση λίγες ώρες πριν

Πολλοί γιατροί ισχυρίζονται πως το ξύρισμα πριν το σεξ μπορεί να ευνοήσει τις μολύνσεις μιας και υπάρχουν μικρές γρατζουνιές ή πληγές. Προτίμησε να το κάνεις τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν.

5. Μην χρησιμοποιείς sex toys…

… πριν τα καθαρίσεις καλά, μιας και μπορούν να δημιουργήσουν πολλές μολύνσεις.


Πηγή: pagenews.gr
_