Κρήτη: Χάζευαν το αντικριστό και έπεσαν στον γκρεμό

Ένα αυτοκίνητο με 6 επιβαίνοντες έπεσε σε γκρεμό, στο ύψος της λίμνης του Ζαρού στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες το... αντικριστό φαίνεται ότι ήταν η αιτία του τροχαίου.


Όλα έγιναν, χθες το απόγευμα όταν ένα Ι. Χ. λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό. Ευτυχώς στη μικρή πορεία που έκανε βρέθηκε μπροστά του μια λεμονιά και το σταμάτησε, αλλά το αυτοκίνητο γύρισε ανάποδα. Αμέσως έτρεξαν άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά και απεγκλώβισαν τους επιβάτες, που ήταν στην πλειοψηφία τους παιδιά μικρής ηλικίας.

 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από τις Μοίρες και ένα από την Αγία Βαρβάρα και μετέφεραν τρεις από τους επιβάτες αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Ηράκλειο. Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Σύμφωνα με το e-mesara, όπως είπαν και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, δίπλα στο δρόμο μετά τη λίμνη υπάρχει μία ταβέρνα, που είχε κοινωνική εκδήλωση εκείνη την ώρα και έψηνε αντικριστό σε εξωτερικό χώρο.Το αντικριστό απέσπασε την προσοχή τους γιατί το έβλεπαν για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να μην δουν τον γκρεμό.

 

Πηγή: enikos

_