Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο αυτόφωρο το αφεντικό των σκύλων που πήγαν να κατασπαράξουν τον πρώην αστυνομικό διευθυντή - Τι λέει το θύμα

Στο αυτόφωρο το «αφεντικό» των σκυλιών, που τα ταΐζει και διαμένει παράνομα τα τελευταία χρόνια μέσα σε αυτοκίνητο και στο πεζοδόμιο...

Απ’ των σκύλων τα... δόντια, κυριολεκτικά,  γλύτωσε 52χρονος Λαμιώτης, πρώην Αστυνομικός Διευθυντής στη Φθιώτιδα, το βράδυ της Τετάρτης (17/8), όταν επέστρεφε στο σπίτι του, στην οδό Νικοπόλεως.
Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λαμίας, αφού οι δαγκωματιές στα χέρια και στα πόδια, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες, ήταν  πολύ βαθιές.
Δείτε παρακάτω πως ο ίδιος περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε.
Ο 52χρονος συμπολίτης μας είχε φύγει από καφετέρια, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στη νότια Λαμία, όπου παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού για το Champions League.
Στην επιστροφή, την ώρα που περπατούσε, στην συμβολή των οδών Νικοπόλεως και Δερβενακίων, δύο μεγαλόσωμα σκυλιά του επιτέθηκαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
«Τα δύο σκυλιά μου επιτεθήκαν με σαφή πρόθεση να με δαγκώσουν στο λαιμό και το κεφάλι…», περιγράφει στο LamiaReport ο 52χρονος, ακόμη ταραγμένος από το σοβαρό επεισόδιο. «Όταν με πέταξαν κάτω έδωσα πραγματική μάχη για να αποφύγω να με δαγκώσουν στο λαιμό και στο κεφάλι....», μας λέει ο 52χρονος σε βοήθεια του οποίου ευτυχώς έτρεξαν εγκαίρως δύο γείτονες, που ήταν έξω και άκουσαν τη φασαρία.
Ο ένας από αυτούς μάλιστα τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας.
«Πολλές φορές επιστρέφω από αυτόν τον δρόμο με την κόρη μου. Δε θέλω να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν στη θέση μου ήταν μία γυναίκα ή κάποιο παιδί μόνο του», σημειώνει ο 52χρονος που υπέβαλε μήνυση προς 75χρονο άνδρα, που φέρεται ως ο άνθρωπος που ταΐζει τα συγκεκριμένα σκυλιά.
Ο τελευταίος μάλιστα συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Πρόκειται για συνταξιούχο της ΔΕΗ που μένει εδώ και πέντε περίπου χρόνια στο σημείο μέσα σε ένα αυτοκίνητο.
Εκεί φέρεται να ταΐζει δύο - τρία σκυλιά τα οποία και φυσικά αισθάνονται την ανάγκη να προστατεύουν το χώρο του αφεντικού τους!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχει δεχθεί το LamiaReport τα συγκεκριμένα σκυλιά έχουν δημιουργήσει και στο πρόσφατο παρελθόν ανάλογα περιστατικά σε βάρος μάλιστα και μιας γυναίκας που περνούσε από κει με μωρό στο καρότσι.
Έχουν γίνει επανειλημμένες καταγγελίες για την παράνομη κατάληψη του χώρου και για το γεγονός ότι έχει γίνει εστία μολύνσεων.
Την ώρα της επίθεσης, ο 75χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ως σπίτι και κοιμόταν χωρίς να ενδιαφερθεί για το τι γινόταν λίγα μέτρα μακριά του.
Πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι η περιπέτεια του 52χρονου δε σταμάτησε μόνο στο επεισόδιο, αλλά και στην εύρεση αντιτετανικού ορού, καθώς το Νοσοκομείο Λαμίας δεν είχε και βρέθηκε τελικά από ιδιωτικό φαρμακείο!
Δε χρειάζεται βέβαια να επαναλάβουμε πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς όταν μετακινούνται εντός και γύρω από την πόλη.
lamiareport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια