Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέο επεισόδιο βίας εις βάρος αστυνομικών του ΑΤ Καρπάθου

Σε ακόμη ένα επεισόδιο βίας εις βάρος αστυνομικών του ΑΤ Καρπάθου, αυτή τη φορά με φερόμενο



 ως δράστη έναν 40χρονο Αιγύπτιο, επιλήφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του ΑΤ Καρπάθου σχημάτισαν δικογραφία για απειλή, εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης εις βάρος ενός 40χονου Αιγύπτιου ο οποίος την 18η Αυγούστου 2017 και ώρα 09.20 εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε έγκληση κατά ενός 33χρονου ομοεθνή του για κλοπή ενός μεταλλικού καροτσιού μεταφοράς οικοδομικού υλικού, απειλή και απλή σωματική βλάβη.


Την 11.30 ώρα της ίδιας ημέρας ο 33χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του 40χρονου για βαριά σωματική βλάβη με μεταλλικό καλέμι οικοδομής, απειλή και εξύβριση.


Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη και των δύο και τους κράτησαν.
Την 15.40 ώρα ο πρώτος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου από αστυνομικούς της εποχούμενης περιπολίας προκειμένου να εξεταστεί για την απλή σωματική βλάβη που υποστήριξε ότι του προξένησε ο 33χρονος ομοεθνής του.


Μια ώρα μετά όταν επέστρεψε στο τμήμα με τους αστυνομικούς οδηγήθηκε στο κρατητήριο και εκεί σύμφωνα με τη δικογραφία, που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, εκδήλωσε επιθετική συμπεριφορά, εξυβρίζοντας και απειλώντας τα όργανα. Οι αστυνομικοί φέρονται επανειλημμένως να επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν κι εκείνος άρχισε να χτυπάει στα κάγκελα το κεφάλι του.


Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να βγάλουν από το ίδιο κελί άλλον κρατούμενο για την ασφάλεια του και μόλις άνοιξαν την πόρτα ο 40χρονος Αιγύπτιος φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό με το ένα του χέρι και με το άλλο του τραβούσε την υπηρεσιακή του μπλούζα.
Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες μέχρι να ηρεμήσει.


Ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ ο 40χρονος οδηγήθηκε με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του και παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο.


Ως συνήγοροι υπεράσπισης του παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Κώστας Διακονής και Αχιλλέας Δασκαλάκης.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια