Τα πέντε ερωτήματα της ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα για τις πυρκαγιές

Πέντε ερωτήματα για το που ήταν ο Πρωθυπουργός τις ημέρες, όπου υπήρχαν πολλαπλά πύρινα μέτωπα στη χώρα, θέτει με ανακοίνωση της η ΝΔ και αναμένει απαντήσεις.
 
«Μετά και τα σημερινά ρεπορτάζ για το μυστικό μέρος των διακοπών του κ. Τσίπρα, οι συνήθως λαλίστατοι κύκλοι του Μαξίμου οφείλουν να σπάσουν τη σιωπή τους», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Να ενημερώσουν υπεύθυνα τους πολίτες για το που ήταν ο κ. Τσίπρας όταν στη χώρα μαίνονταν οι καταστροφικές πυρκαγιές και κανείς δεν γνώριζε που βρίσκεται ο πρωθυπουργός», συμπληρώνει για να θέσει εν συνεχεία τα πέντε ερωτήματα για το πού ήταν ο Πρωθυπουργός.

 

«Ο κ. Τσίπρας έχει την στοιχειώδη υποχρέωση να απαντήσει συγκεκριμένα:Ποιος είναι ο τόπος των διακοπών του; Που βρίσκονταν τις ημέρες που μαίνονταν οι φωτιές σε διάφορα σημεία της χώρας; Που βρέθηκε στις 15 Αυγούστου και γιατί εμφανίστηκε στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς; Βάση ποιων στοιχείων οι υπουργοί του μιλούσαν για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Κυβέρνησής του, την ίδια στιγμή που εκείνος έκανε διακοπές; Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει μετακινηθεί με στρατιωτικό ελικόπτερο από τον τόπο διακοπών του, προκειμένου να επισκεφθεί τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς;».

 

Όσο για το τέλος, η ΝΔ αναφέρει: «Αναμένουμε τις απαντήσεις».

Πηγή: enikos

_