Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βούτσης: Δεν θέλω με τον κ. Μητσοτάκη να συζητήσω για Εξάρχεια ή Κολωνάκι

«Δεν θέλω, µε τον κ. Μητσοτάκη ειδικά, να κάνω συζήτηση ούτε για τα Εξάρχεια ούτε για τα δυτικά προάστια ούτε για το Κολωνάκι ούτε για τη Μύκονο» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κληθείς να σχολιάσει την άποψη του προέδρου της ΝΔ για πρόβλημα στα Εξάρχεια.Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», συμπλήρωσε για το ίδιο θέμα: «Ας επιλέξει ο ίδιος την ατζέντα µε την οποία ασχολείται τώρα η Αξιωµατική Αντιπολίτευση, αντί της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής ασφάλισης, των εξωτερικών θεµάτων της χώρας ή των δηµοκρατικών ζητηµάτων». Κληθείς να σχολιάσει την στάση του κ. Βαρουφάκη, είπε ότι «η συστηµατική τροφοδότηση µε υλικό παραπολιτικής και µικροπολιτικής, την οποία κάνει ο κ. Βαρουφάκης, είναι απολύτως ενταγµένη οργανικά και συνειδητά στην προσπάθεια του αντι-ΣΥΡΙΖΑ µετώπου που επιχειρείται να υπάρξει µε επίκεντρο την αξιωµατική αντιπολίτευση και συµφέροντα µιντιακά, τραπεζικά και γενικότερα, τα οποία αισθάνονται ότι χάνουν».
Ο κ. Βούτσης διέγνωσε «εκατό τοις εκατό πολιτικά κίνητρα στην στάση Βαρουφάκη», αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης, όσο κι αν προσπαθεί να το κάνει».
Πηγή: in.gr


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/08/06/%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%cf%89-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%bd%ce%b1/
  «Δεν θέλω, µε τον κ. Μητσοτάκη ειδικά, να κάνω συζήτηση ούτε για τα Εξάρχεια ούτε για τα δυτικά προάστια ούτε για το Κολωνάκι ούτε για τη Μύκονο» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος
Βούτσης, κληθείς να σχολιάσει την άποψη του προέδρου της ΝΔ για πρόβλημα στα Εξάρχεια.Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», συμπλήρωσε για το ίδιο θέμα: «Ας επιλέξει ο ίδιος την ατζέντα µε την οποία ασχολείται τώρα η Αξιωµατική Αντιπολίτευση, αντί της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής ασφάλισης, των εξωτερικών θεµάτων της χώρας ή των δηµοκρατικών ζητηµάτων».

Κληθείς να σχολιάσει την στάση του κ. Βαρουφάκη, είπε ότι «η συστηµατική τροφοδότηση µε υλικό παραπολιτικής και µικροπολιτικής, την οποία κάνει ο κ. Βαρουφάκης, είναι απολύτως ενταγµένη οργανικά και συνειδητά στην προσπάθεια του αντι-ΣΥΡΙΖΑ µετώπου που επιχειρείται να υπάρξει µε επίκεντρο την αξιωµατική αντιπολίτευση και συµφέροντα µιντιακά, τραπεζικά και γενικότερα, τα οποία αισθάνονται ότι χάνουν».

Ο κ. Βούτσης διέγνωσε «εκατό τοις εκατό πολιτικά κίνητρα στην στάση Βαρουφάκη», αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης, όσο κι αν προσπαθεί να το κάνει».

Πηγή: in.gr/onlarissa

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια