Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε στο Ελληνικό

Εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε στο ΕλληνικόΈνα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στο 



Ελληνικό, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής μετά από έρευνες που κράτησαν πολλές ημέρες.

Τα “λαγωνικά” της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έφθασαν στον εντοπισμό του εργαστηρίου και τη σύλληψη ενός 31χρονου Βούλγαρου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που έκαναν λόγο για ένα άτομο που ετοιμαζόταν να πλημμύρισε τις πιάτσες της παραλιακής με υδροπονική κάνναβη.

Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για μεγάλη “δουλειά” και καίριο χτύπημα στα κυκλώματα που ρίχνουν ναρκωτικά στην παραλιακή και τα νότια προάστια. Συνολικά κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης, 276 γραμμάρια κάνναβης, 343 γραμμαρια λαθραίου καπνού καθώς και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου-φυτωρίου.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 21-8-2017 στην ίδια περιοχή, ένας 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας για παράβαση των νόμων περί Ναρκωτικών, περί Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα και περί Όπλων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση υπόθεσης σχετικά με την δράση του 31χρονου στην διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Ελληνικού ο δράστης καθώς και η οικία εντός της οποίας είχε εγκαταστήσει ειδικό εξοπλισμό εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.


Έπειτα από κατ΄οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


Δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης
Ποσότητα κάνναβης βάρους -276- γραμμαρίων
Ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους -343- γραμμαρίων
Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας
Τρείς (3) τρίφτες
Δύο (2) σιδερογροθιές
Έξι (6) κινητά τηλέφωνα
Περαιτέρω, κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του εργαστηρίου καθώς και διάφορα εργαλεία καλλιέργειας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή. 


protothema.gr



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια