Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί πατάσσουν και την καθαριότητα στην Κόρινθο

Ένα ακόμη πρόβλημα προστέθηκε στα πολλά που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί του  Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου καθώς πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η σύμβαση με εταιρία καθαρισμού με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να έχουν αναλάβει, μεταξύ άλλων, και τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων.

 Για το λόγο αυτό η ΠΟΑΣΥ ζητά από τη φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Η επιστολή:


Κύριε Αρχηγέ,

 

Για πολλοστή φορά, τα αντανακλαστικά και η λήψη αποφάσεων των υπηρεσιακών παραγόντων για ζητήματα με ιδιαίτερη ευαισθησία όπως αυτά της υγιεινής και ασφάλειας των αστυνομικών των κρατουμένων – αλλοδαπών καθώς επίσης και των εργαζομένων στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Κορίνθου δεν λειτούργησαν δίχως αυτό άλλωστε να αποτελεί είδηση.

 

Δυστυχώς, είμαστε πλέον μαθημένοι σε ανάλογες ολιγωρίες της διοίκησης και στις παθογενείς καταστάσεις που κυριαρχούν στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και διαιωνίζονται εις βάρος πάντοτε της εύρυθμης λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών. Μια εξ΄ αυτών, είναι και το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Κορίνθου αυτή η πολύπαθη υπηρεσία που δεν τυγχάνει της ανάλογης προσοχής τόσο της πολιτικής όσο και της φυσικής ηγεσίας.

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

Σας παρακαλούμε ως Ομοσπονδία, για την θεσμική σας παρέμβαση με τα ηγετικά χαρακτηριστικά που σας διέπουν, προκειμένου να εξευρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της νέας σύμβασης που πρέπει να συναφθεί με εταιρεία καθαριότητας η οποία θα αναλάβει τον ευαίσθητο αυτόν τομέα της ανωτέρω υπηρεσίας και σύμφωνα με την εύλογη πρόταση της οικείας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορίνθου που προβάλλεται με το υπ΄ αρίθ. 301/5/12-κδ από 14/08/2017 επισυναπτόμενο έγγραφο της.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

H Ανακοίνωση των Αστυνομικών της Κορινθίας:





_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια