Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μειώθηκε η ενισχυτική δύναμη του Έβρου - "Οι Υπηρεσίες της Συνοριακής Φύλαξης έχουν τεράστιες ανάγκες σε προσωπικό"

Εκδόθηκε η νέα διαταγή για την ανανέωση των συνοριακών – αστυνομικών με δαπάνες δημοσίου για την ενίσχυση της "ΑΣΠΙΔΑΣ" για τον Έβρο με μειωμένη την ενισχυτική δύναμη.

Με την συγκεκριμένη διαταγή ενισχύεται με αστυνομικό προσωπικό και ειδικούς φρουρούς η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας με 88 άνδρες και γυναίκες για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης στην περιοχή, εν αντιθέσει με την προηγούμενη διαταγή με την οποία ενισχυόταν ο Νόμος μας με περίπου 35 άτομα περισσότερα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς σε επικοινωνία με το e-evros.gr ανέφερε:
"Από τα 88 αυτά άτομα οι 70 θα ενισχύσουν την Ορεστιάδα και 18 την Αλεξανδρούπολη.
Η νέα ενισχυτική δύναμη θα αφιχθεί την 14.8.2017 και θα παραμείνει έως 13.10.2017.
Οι δαπάνες θα καλυφθούν από Συγχρηματοδοτούμενη δράση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Στην προηγούμενη διαταγή ενισχυόταν ο Νόμος μας με περισσότερους Συναδέλφους περίπου των 35 ατόμων.
Σίγουρα θα θέλαμε από την πλευρά μας να παρέμενε η ενισχυτική δύναμη, όπως είχε, γιατί οι Υπηρεσίες της Συνοριακής Φύλαξης του Νόμου μας έχουν τεράστιες ανάγκες σε προσωπικό. Ελπίζουμε να συνεχιστεί το πρόγραμμα της Ασπίδας και με έξοδα δημοσίου αλλά και αδαπάνως.
Εμείς συνεχίζουμε πάρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά να κάνουμε την δουλειά μας και αυτό φαίνεται από τις συνεχόμενες επιτυχίες που έχει η Ελληνική Αστυνομία".
Όλια Γκαντανίδου
e-evros.gr 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια