Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Γιώργος Καμίνης διεκδικεί την προεδρία της ΔΗΣΥ - «Συναγερμός» στη Χαριλάου Τρικούπη

«Συναγερμός» σήμανε στην Χαριλάου Τρικούπη  μόλις έγινε γνωστή η πρόθεση του Δημαρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη να διεκδικήσει την κούρσα της ηγεσίας της Δημοκρατικής
Συμπαράταξης. Η πρόθεση του Δημάρχου διέρρευσε το απόγευμα της Παρασκευής και η πρώτη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη ήταν... «Καλοδεχούμενος!»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου, ο κ. Καμίνης έχει ήδη επικοινωνήσει σχετικώς με ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
Σύμφωνα με αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδα «Καθημερινή», μέλη της «πάλαι ποτέ» πρωτοβουλίας των 58 με άτυπο επικεφαλής τον καθηγητή κ. Γιάννη Βούλγαρη προσέγγισαν τον Γιώργο Καμίνη πείθοντάς τον ότι είναι ο μόνος που μπορεί να συμβάλει στην διεύρυνση του Κεντροαριστερού χώρου. Ο ίδιος μάλιστα, μάλλον δεν δυσκολεύτηκε να πειστεί αφού και η θητεία τους ως Δήμαρχος φτάνει στο τέλος της.
"Καλοδεχούμενος στη μάχη ο κ. Καμίνης, όπως και κάθε υποψηφιότητα που προσθέτει και δεν αφαιρεί στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε μια νέα κεντροαριστερή παράταξη" ήταν το πρώτο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη, με τους συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ να εκφράζουν την  βεβαιότητα ότι ο κ. Καμίνης δεν μπορεί να κερδίσει στις κάλπες την κ. Γεννηματά.


cnn.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια