Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη - Πατέρας με ψυχολογικά ξυλοκόπησε την κόρη του κι έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα

Να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους και να μπορέσουν να δώσουν κατάθεση περιμένουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής από τον 55χρονο πατέρα και την 18χρονη κόρη
του, που νοσηλεύονται στο ΚΑΤ και το Θριάσειο Νοσοκομείο αντίστοιχα.
Περίοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική, όταν είδαν καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα τού δευτέρου ορόφου, στην οδό Κύπρου, στην Πετρούπολη. Οι πυροσβέστες κατέφθασαν άμεσα και έσβησαν τις φλόγες στο σαλόνι του διαμερίσματος. Στο διάδρομο είδαν πατέρα και κόρη στο πάτωμα, χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, πριν από την πυρκαγιά οι γείτονες άκουσαν έναν άγριο καβγά μεταξύ κόρης και πατέρα, που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 18χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ίδιο τον πατέρα της, που κλείδωσε την πόρτα του διαμερίσματος και φαίνεται μόνος του να ξεκίνησε τη φωτιά στο διαμέρισμα.
Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσημη κατάσταση και μάλιστα οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν δύο φορές ανάνηψη. Διασωληνωμένος νοσηλεύεται και ο 55χρονος.

Μανώλης Ασαριώτης

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια