Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οδηγός εντοπισμού διεφθαρμένων υπαλλήλων

Η Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης γράφει για το πώς μπορούμε να εντοπίσουμε, από την εργασιακη και όχι μόνο συμπεριφορά, τους διεφθαρμένους υπαλλήλους



Θα εκπλαγείτε όταν τον  «ενεργοποιήσετε » . Άτομα υπεράνω υποψίας  , δίπλα σας , θα δείτε να πληρούν τις ισχυρές ενδείξεις  , ενός διεφθαρμένου , ύπουλου και επικίνδυνου ατόμου.

Η υψηλή διαφθορά που αφορά επιχειρηματίες και  πολιτικούς ως επί το πλείστον , μπορεί  κάπως  να αντιμετωπιστεί από την «λαϊκή ετυμηγορία »

Η συστημική  όμως , που αφορά τα δομικά στοιχεία ενός οργανισμούς, είναι καταστροφική για το κράτος . Ο απόλυτος εχθρός  της ευημερίας , κάθε ανθρώπινης  κοινωνίας .

Στις δομές αυτές κυριαρχούν και ελέγχουν άτομα διεφθαρμένα στην ψυχή και στο μυαλό . Άτομα επικίνδυνα όπως το φίδι στην κούνια ενός μωρού , άτομα  που έχουν κάνει θεό τους το χρήμα . Ο Πόνος του άλλου , το δράμα , η  θλίψη , η καταστροφή κ.α ,  δεν είναι γι αυτούς  τίποτα άλλο πέρα από ευκαιρίες για να βγάλουν χρήμα . Φανταστείτε τα υπόλοιπα

Θα τους δείτε λοιπόν.

1-    Να μην παίρνουν άδειες  ( σπάνια ή σχεδόν ποτέ ) προκειμένου να μην χάσουν τον έλεγχο εκεί που θέλουν  .  Σαββατοκύριακα , αργίες  απογεύματα και στα ρεπό τους ακόμα , είναι εκεί , στο ¨μέλι¨

2-    Δεν αφήνουν παράλληλα , κανέναν στο ποδάρι τους  ενώ , προσπαθούν να ενημερώνονται πρώτοι για τ αποτελέσματα πχ ελέγχων και επιχειρήσεων .

3-    Να έρχονται πρώτοι και να φεύγουν τελευταίοι από την εργασία τους , πάλι χωρίς λόγο.

4-    Να μεταφέρουν σε κατώτερους ,  έγγραφες εντολές προϊσταμένων τους  με την ένδειξη ¨ κατ εντολή ή με εντολή  ¨ και υπογραφή της γραμματείας , όχι του ίδιου του προϊσταμένου .

5-    Να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους και τα γραφεία της υπηρεσίας ( σε σφραγίδες , ατομικά έγγραφα κ.ά )

6-    Να γυροφέρνουν και να πρωταγωνιστούν ¨συγκεκαλυμμένα ¨  σε ότι μπορεί να αφορά κίνηση χρημάτων , από δαπάνες και προϋπολογισμούς , έως κυλικεία , λέσχες  και ελέγχους κατ/των υγειονομικού ενδιαφέροντος .

7-    Συνήθως προωθούν δικά τους άτομα ( υφιστάμενα )  που έχουν εντρυφήσει στην διαφθορά και αυτά π.χ σε νέες υπηρεσίες ή σε ελέγχους και αποστολές .

8-    Ξέρουν όλες τις ροές χρημάτων της υπηρεσίας και όλη την σχετική και πρόσφατη νομοθεσία άριστα

9-    Έχουν χρόνια τους ίδιους  , λίγους συνεργάτες . χαμηλονοήμονες συνήθως συναδέλφους τους ή της απόλυτης υποταγής άτομα , που φοβούνται και την σκιά τους. Συνήθως προτιμούν και γυναικείο πληθυσμό δίπλα τους τον οποίο έχουν ως «προστασία ».. ένα χρειαστεί. Πως ; λένε π.χ  στους προϊσταμένους ότι ο Χ που θέλουν να απομακρύνουν ¨ενοχλεί ¨ την Ψ που έχει στην γραμματεία . Το κανονίζουν να συμβεί σκόπιμα .

10-                       Να σπιλώνουν  συστηματικά στους προϊσταμένους τους άλλα άτομα , από τα οποία θεωρούν ότι κινδυνεύουν ή θα κινδυνεύσουν 

11-                       Με την  άφιξη του νέου προϊσταμένου , να δείχνουν  «αναντικατάστατοι » , πρόθυμοι και διατεθειμένοι να εκτελέσουν ότι τους πει . Τις πρώτες ημέρες σχολνάνε αργά το απόγευμα

12-                       Έχουν την ικανότητα να προκαλούν την απόφαση προϊσταμένων τους  , γιαυτό ακριβώς που θέλουν να κάνουν

13-                       Δεν αφήνουν ίχνη , δεν υπογράφουν ποτέ οι ίδιοι , δεν βρίσκονται εκεί που θα δημιουργηθεί το πρόβλημα , αποφεύγουν να αναφέρεται το όνομα τους σε δικαστικά έγγραφα , δεν δίνουν καταθέσεις κ.α

14-                       Σπεύδουν να υλοποιούν τις διαταγές περί καταστροφή εγγράφων λόγω παλαιότητας , ενώ , τους διακατέχει μια προχειρότητα και μια αταξία στα έγγραφα.

15-                       Έχουν δυσδιάκριτο γραφικό χαρακτήρα , και τα γραφόμενά τους  ( όταν γράφουν εντολές ή διαταγές ) έχουν διπλή ή τριπλή ερμηνεία . 

16-                       Είναι καλοσυνάτοι , πρόθυμοι , φιλικοί και εξυπηρετικοί με άτομα που έχουν διασυνδέσεις με πολιτικούς , όταν , δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν ή για να τους χρησιμοποιήσουν όταν χρειαστεί για να ¨βγουν καθαροί ¨

Τα ανωτέρω , είναι ένα μέρος της λίστας που έχουμε επεξεργαστεί . Είναι όμως αρκετά για να εστιάσετε εύκολα  στα άτομα αυτά , προκειμένου να φτάσετε προσεκτικά σε αποδείξεις εναντίων τους .

Προσοχή όμως μέχρι τότε ,εάν  σας αντιληφθούν , κινδυνεύετε .

Οι αποδείξεις είναι το α και το ω προκειμένου να μη παρεξηγήσουμε άτομα που πραγματικά δίνουν των ψυχή τους στην υπηρεσία και είναι αυτοί που την κρατούν όρθια .

Σε κάθε περίπτωση πάντως , εδώ είμαστε

Το κυνήγι διεφθαρμένων είναι το αγαπημένο χόμπι μας !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( η δική σας ομάδα )

οmada.h.policing@gmail.com
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια