Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Του ευχήθηκαν «χαρούμενα γενέθλια» μαζί με... λευκή σκόνη

Δεν πίστευε στα μάτια του ο πρόεδρος των Διευθυντών ξενοδοχείων Κρήτης όταν, την Τρίτη, άνοιξε δύο φακέλους που είχαν παραλήπτη το ξενοδοχείο του, χωρίς να αναγράφεται όμως το όνομα του
αποστολέα.
Οι δύο φάκελοι, που έφεραν σφραγίδα από την Ολλανδία και συγκεκριμένα από το Άμστερνταμ, περιείχαν μέσα κάρτες και από ένα σακουλάκι με λευκή σκόνη, όπως εξηγεί ο κ. Πελεκανάκης.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όταν ένας φάκελος δεν φέρει το όνομα κάποιου αποστολέα, τότε τον φέρνουν κατευθείαν στο γραφείο του. Έτσι λοιπόν έγινε και σ' αυτή την περίπτωση.
Οι δύο κάρτες έγραφαν στα αγγλικά «Χαρούμενα Γενέθλια» και «Γεια σου φίλε μου», ενώ η λευκή σκόνη που περιείχαν οι φάκελοι παρέπεμπε σε κοκαΐνη.
Μετά την αρχική έκπληξη, ο πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων, απευθύνθηκε στο τμήμα ασφαλείας Αγίου Νικολάου, όπου παρέδωσε τους δύο φακέλους με το περιεχόμενό τους, το οποίο έχει ήδη σταλεί για ανάλυση και αναμένονται τα αποτελέσματα εντός των ημερών.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο ίδιος, αν δεν είναι τελικά η άσπρη σκόνη ναρκωτική ουσία, τότε σίγουρα πρόκειται για μια «κακόγουστη φάρσα».
neakriti.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια