Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο αυτόφωρο ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε δύο φοιτητές

Στο Αυτόφωρο πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 20χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τους δύο φοιτητές έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.



Ο 20χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Γεωργία, κατά τη σύλληψη του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν είδε τους δύο φοιτητές, που περπατούσαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει.
Πάντως από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, δεν προέκυψε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Την ίδια ώρα “παγωμένη” παραμένει η φοιτητική κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης, στην οποία ανήκε η 20χρονη φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής από το Μαρούσι, που βρήκε τραγικό θάνατο.
Μαζί της την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε και ένας 25χρονος από τους Αγίους Αναργύρους Αττικής, ο οποίος όμως δεν φοιτούσε σε κάποια από τις πολυτεχνικές σχολές του ιδρύματος στα Χανιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν σημειωθεί σοβαρά τροχαία ατυχήματα, καθώς οι οδηγοί που κινούνται σε αυτό, αναπτύσσουν ιδιαίτερα μεγάλες ταχύτητες.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης, τη στιγμή που οι δύο φοιτητές είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους.
Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στα δύο παιδιά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της κοπέλας, η οποία ξεψύχησε ακαριαία.
Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Πηγή: cretapost.gr, Πηγή φωτο: haniotika-nea.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια