Ξύλο και ουρλιαχτά στην παραλία της Καλαμάτας (βίντεο)

 Σκηνές τρόμου κυριάρχησαν το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ναυαρίνου όταν δύο οικογένειες Ρομά πιάστηκαν στα χέρια.
 Ειδικότερα η πρώτη συμπλοκή ξεκίνησε βόρεια της οδού Ναυαρίνου, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου όπου νεαροί πιάστηκαν στα χέρια.

Τότε στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος που προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει.
Εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσε ένα ασθενοφόρο που επιχείρησε ανάβοντας τους φάρους του, να ηρεμήσει τις δύο πλευρές, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Στη συνέχεια οι συμπλοκές μεταφέρθηκαν στο νότιο τμήμα του δρόμου, ενώ εκείνη τη στιγμή από στόμα σε στόμα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι οι τσιγγάνοι έχουν στα χέρια τους όπλο.

Όπως ήταν λογικό ο συγκεντρωμένος κόσμος άρχισε να τρέχει για να κρυφτεί, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που καλούσαν την Αστυνομία.

Όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο πολύ έδειχναν τα πράγματα να ξεφεύγουν με τα γυναικόπαιδα των Ρομά να ουρλιάζουν και να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Έπειτα από λίγη ώρα στο σημείο έφθασαν περιπολικά του Λιμενικού αλλά και της Αστυνομίας που για ώρα προσπαθούσαν να μάθουν τι έχει συμβεί, ενώ ξεκίνησαν να ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή για να εντοπιστεί το όπλο που έλεγαν οι μάρτυρες.

Τελικά μετά από αρκετή ώρα και πολλές συζητήσεις οι Ρομά αποχώρησαν από το σημείο, ενώ όπως στους αστυνομικούς είπαν όλα ξεκίνησαν από οικογενειακές διαφορές, τέλος να σημειωθεί ότι επαγγελματίες της περιοχής καταγγέλλουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο σημείο.πηγή: tharrosnews
_