Έγκλημα στη Νίκαια: Είχε δολοφονηθεί και ο αδερφός του θύματος - Ήταν αστυνομικός

Ο 54χρονος λογιστής βρέθηκε νεκρός πριν από 24 ώρες στο σπίτι του στη Νίκαια. Οι γείτονες άκουσαν φασαρία και φωνές από το σπίτι και προσπάθησαν να δουν τι είχε συμβεί.
Ο αδερφός του θύματος ήταν αυτός που μπήκε στο εσωτερικό και βρήκε νεκρό τον άτυχο άνδρα στο σαλόνι.

 Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το σπίτι ήταν αναστατωμένο καθώς πριν τα θανάσιμα χτυπήματα θύτης και θύμα έδωσαν μάχη για αρκετά λεπτά ενώ για την ώρα δεν έχει προσδιοριστεί το κίνητρο της δολοφονίας. Ο δράστης κατάφερε τουλάχιστον πέντε χτυπήματα με μαχαίρι σε πλάτη, αυχένα και κοιλιά.

 Εκτός από τις έρευνες μέσα στο σπίτι οι άνδρες της Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έλεγξαν και τη γύρω περιοχή σε μία προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

 Ο άλλος αδερφός του θύματος, 40χρονος αστυφύλακας, είχε πέσει θύμα άγριας δολοφονίας τον Φεβρουάριο του 2004 όταν τρεις άνδρες μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του, τον χτύπησαν και τον στραγγάλισαν μάλιστα για να πάρουν το πορτοφόλι του. Έβαλαν το άψυχο κορμί του αστυνομικού στο πορτ μπαγκάζ και άφησαν το όχημα σε ερημικό σημείο.


_