Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΗΠΑ: Τεράστια ποσότητα ηρωίνης ανακαλύφθηκε χάρη σε αυτόν το σκύλο!


Η τεράστια ποσότητα ηρωίνης που έκρυβε η πίσω αυλή της οικογένειας του ανακαλύφθηκε χάρη στο χαριτωμένο αυτό σκύλο.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν το γκόλντεν ριτρίβερ του σπιτιού εν ονόματι Κένγιον, ξέθαψε ένα μυστηριώδες κιβώτιο.

Αρχικά, τα μέλη της οικογένειας πίστεψαν ότι θα ανακάλυπταν ένα κομμάτι της πρόσφατης ιστορίας, καθώς το πέρασαν για κάποια χρονοκάψουλα που κάποιος είχε κρύψει ώστε να αφηγηθεί με αντικείμενα και γράμματα τη ζωή του παρελθόντος.

Όμως, οι θεωρία τους διαψεύστηκε παντελώς όταν ενθουσιασμένοι από την ιδέα, αποφάσισαν να ανοίξουν το κουτί. Έτσι, αντί για αναμνήσεις από τα παλιά, εντόπισαν κάτι που δεν θα περίμεναν ποτέ να βρουν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους: μισό κιλό ηρωίνης, αξίας 85.000 δολαρίων!

Τότε ήταν που η υπόθεση έλαβε άλλες διαστάσεις και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KATU-TV, ο τοπικός σερίφης κάλεσε την οικογένεια, μαζί με τον 18 μηνών Κένγιον, για να τον ανταμείψει για το εύρημα του, δίνοντάς του κορδέλα και τον τίτλο του «επίτιμου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών»!

Μπορεί, λοιπόν, ο αξιαγάπητος σκύλος να μην βρήκε ακόμη τη χρονοκάψουλα που με τόσο πάθος αναζητούσαν οι ιδιοκτήτες του, όμως σίγουρα τους έκανε περήφανους!


Πηγή: now24.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια