Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κείμενο αναγνώστη - ''Οι συνθήκες στο Τ.Δ.Ε. Κακαβιάς''

Η κατάσταση που επικρατεί στο Τ.Δ.Ε. της Κακαβιάς Ιωαννίνων περιγράφεται σε επιστολή που εστάλη στο Bloko.gr




Η κινήση όπως δείχνουν και τα στοιχειά που καταγραφούμε επίσημα είναι πάνω από 10000 άτομα ημερησίως .

 Όλοι αυτοί ελέγχονται και τους δίνεται η δυνατότητα αν εισέλθουν στην Ελλάδα από τρίτη χώρα όπως είναι η Αλβανία. 10 συνάδελφοι το 24ωρο . Σε κάθε βάρδια καθε αστυνομικός (υποτίθεται) οτι ελέγχει και επιτρέπει την είσοδο σε πάνω απο 1000 άτομα . Κομμένα ρεπό και βάρδιες σε ειδικά ωράρια απ ολους .

 Λόγω ότι το εχω ψάξει, αυτό δεν γίνεται πουθενά σε όλη την Ευρώπη .

Πως ειναι δυνατόν να επιτρέπει το Ελληνικό κράτος και κατ επέκταση η Ελληνική Αστυνομία να γίνετε κατι τέτοιο;
  Απο ερωτήσεις που έκανα σε συνάδελφους στο εξωτερικό απορούν γιατι δεν έχει μέχρι σήμερα παρέμβει η Frondex και δεν μας έχουν επίσημα τιμωρήσει σαν χώρα γι αυτό .Όσο κουράγιο και φιλότιμο που έχουν οι συνάδελφοι φτάνει στο τέλος του .

 Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε συλλήψεις ατόμων εξαιρετικά επικινδύνων . Οι συνάδελφοι σφραγίζουν ασταμάτητα για 12 ωρες και σε εγκαταστασεις πάνω απο 20 χρονιά χωρίς καν κλιματισμό (υπάρχει σε 3 χώρους απο τους 8). Παρακαλάμε απο τον κόσμο που περνάει και εχει επιχειρήσεις να μας πάρουν έστω και 2 καρέκλες για να σφραγίζουμε

 Άδεια το καλοκαίρι μπορούμε να πάρουμε απο 10 μέρες και αυτό είναι (χάρη) μας λένε . Έφυγαν πάνω απο 30 συνάδελφοι τα τελευταία 4 χρόνια και ήρθαν 3 .

 Η επίσημη Διεύθυνση τα ξερει αλλα το μονο που λεει είναι κουράγιο και θα τα καταφέρετε..


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια