Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανήλικος έκανε δυο ληστείες μέρα μεσημέρι - "Σκόνταψε" στην Ο.Π.Κ.Ε

Συνελήφθη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της 

Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ανήλικος ημεδαπός, για ληστεία και απόπειρα ληστείας.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και απόπειρα ληστείας, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Ειδικότερα, ο ανήλικος μαζί με άγνωστο συνεργό του, κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί από τον κάτοχο της την 13.8.2017, ακινητοποίησαν 64χρονη ημεδαπή, η οποία επέβαινε σε ποδήλατο και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο.
Στη συνέχεια, ο ανήλικος μαζί με τον άγνωστο συνεργό του, σε άλλη τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, κινούμενοι με την ίδια δίκυκλη μοτοσικλέτα, επιχείρησαν με τη χρήση σωματικής βίας να αφαιρέσουν από 71χρονη ημεδαπή χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, εντόπισαν τον ανήλικο και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
korinthosnews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια