Νέο πένθος στην ΕΛ.ΑΣ - Κατέληξε στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο

 Η Ένωση Αστυνομικών Δυτικής Αττικής εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο αστυνομικού ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε ύστερα από τροχαίο

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Ο Αρχ/κας Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ο "Ντίνος", αθλητής και μετέπειτα προπονητής της πάλης, από τους πλέον καταξιωμένους καθομολογία των συναθλητών και συναδέλφων του, που είχε υπάρξει δάσκαλος σε πάμπολλους νέους αθλητές στο άθλημα της πάλης, και που για χρόνια υπηρετούσε στην ΥΦΑΑ και πριν πολύ μικρό διάστημα είχε μετατεθεί στο Β ΑΤ Περιστερίου και ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην δυτική Αττική, έχασε την μάχη για την ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία του, αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος με μοτοσυκλέτα.                                                         

 Πάμπολλες οι διακρίσεις που είχε φέρει και εξ ίσου πολλές οι φορές που μας είχε κάνει περήφανους σαν αστυνομικούς και σαν Έλληνες!! Το σώμα της ΕΛ.ΑΣ σίγουρα είναι πολύ πιο φτωχό από σήμερα..                                                                                                                                

   Το σωματείο μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται να τους δίνει ο Θεός κουράγιο για να αντέξουν την τεράστια απώλεια.                                         

Η κηδεία θα διεξαχθεί αύριο 25 Αυγούστου, στις 17:00 στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.                                                                                                
Καλό ταξίδι ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ και καλό παράδεισο!!!  


_