Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε αυτό το κτίριο σχεδιάζεται η μεταφορά Λιμενικού Τμήματος της Δυτικής Ελλάδας - Νεοκλασσικό μεν σε κακή κατάσταση δε

Την ώρα που όλες οι υπηρεσίες ζητούν να επισκευάστουν τα κτίρια που στεγάζονται η λύση που


 προκρίθηκε για το Λιμενικό Τμήμα στο Πλατυγιάλι του Αστακού είναι να μεταφερθεί σε ένα ετοιμόρροπο κτίριο το ποίος παραχωρείται από το Δήμο. 

Αυτό καταγγέλει η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν.Δ Ελλάδας που επισκέφθηκε την περιοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ένωσης: 

Στις 29-0 8-2017, μέλη του Δ.Σ ΕΠΛΣ ΝΔΕ: ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΚΡΙΛΗΣ Σταύρος και ο Ταμίας ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Ιωάννης επισκέφθηκαν το Λ/Τ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ,  το Λ/Φ ΑΣΤΑΚΟΥ και τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ.ΓΑΛΟΥΝΗ Ερωτόκριτο.



Το κυριότερο θέμα που συζητήθηκε,  η πιθανή μεταφορά του Λ/Τ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που στεγάζεται σήμερα στον κτίριο Υπηρεσιών Λιμένα του Πλατυγιαλίου, σε μη ανακαινισμένο νεοκλασικό οίκημα εντός της Πόλεως του Αστακού παρακείμενα από εκεί που στεγάζεται σήμερα το Λιμενικό Φυλάκιο του Αστακού.

Επειδή "μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις" ,σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την εξωτερική όψη του υπό παραχώρηση κτιρίου από τον Δήμο Ξηρομέρου στην πόλη του Αστακού.



Στην συνάντηση που ακολούθησε με τον Δήμαρχο κ.ΓΑΛΟΥΝΗ Ερωτόκριτο, τον ενημερώσαμε ότι δεν συναινούμε ως Ένωση στην μεταφορά του Λιμενικού Τμήματος Πλατυγιαλίου, έαν πρώτα δεν επισκευαστεί και ελεγχθεί από όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίας το υπό παραχώρηση κτίριο, προκειμένου να στεγάσει αξιοπρεπώς, το προσωπικό του εν λόγω Λιμενικού Τμήματος.



Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι πρώτα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής, θα ελεγχθεί το κτίριο και μετά θα προχωρήσει οποιαδήποτε ενέργεια μεταστέγασης του Τμήματος.
Τις προσεχείς ημέρες, θα ενημερώσουμε σχετικά και όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου, για την κακή κατάσταση που ευρίσκεται αυτή την στιγμή το υπό παραχώρηση κτίριο.



                                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 




        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       
        ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ                                       ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος


                                                 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια