Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δραπέτευσε από την Αγυιά στα Χανιά τον Μάρτιο, τον συνέλαβαν Αύγουστο στο Ηράκλειο με την ερωμένη του

Στη σύλληψη ενός δραπέτη από το κατάστημα κράτησης «ΚΡΗΤΗ 1» της Αγυιάς στα Χανιά, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές διαπίστωσαν σε έλεγχο που διενεργήθηκε ότι ο 44χρονος Αλβανικής υπηκοότητας που είχαν μπροστά τους, είχε πλαστά πιστοποιητικά και συν τοις άλλοις ήταν ο δραπέτης που το είχε σκάσει το Μάρτιο από τις φυλακές στην Αγυιά Χανίων.
Χειροπέδες πέρασαν και στην 41χρονη Βουλγάρα σύντροφό του, καθώς διενεργούσε όλο αυτόν τον καιρό υπόθαλψη εγκληματία με το να τον φιλοξενεί στο σπίτι της στο Ηράκλειο.
Πιο αναλυτικά στο Δελτίο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης αναφέρεται ότι:
Όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος είχε αποδράσει από Κατάστημα Κράτησης της Κρήτης
Επιπλέον, συνελήφθη 41χρονη αλλοδαπή για υπόθαλψη εγκληματία
«Συνελήφθησαν, την 13.08.2017 μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών και 41χρονη αλλοδαπή Βουλγαρίας για υπόθαλψη εγκληματία.
Ειδικότερα, την 13.08.2017 μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 44χρονο και την 41χρονη, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 44χρονος επέδειξε πλαστά έγγραφα Αρχών Αλβανίας.
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε αποδράσει την 06.03.2017 από Κατάστημα Κράτησης της Κρήτης, ενώ η 41χρονη αλλοδαπή τον φιλοξενούσε στην οικία της.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα».
zarpanews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια