Επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας στα Γραφεία του Συνδέσμου Απόστρατων Χωροφυλακής & Ελληνικής Αστυνομίας Λάρισας

 Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αχιλλέα Καλαμπούκα, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα
Γραφεία του Συνδέσμου Απόστρατων Χωροφυλακής & Έλληνικής Αστυνομίας Ν. Λάρισας.

 Τα μέλη του Δ.Σ.  τους, με  επικεφαλής τον   Πρόεδρο του Συνδέσμου,   κ. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ Θεόδωρο υποδέχθηκαν τα αντίστοιχα της Ένωσης ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών.  Διαβάστε τη συνέχεια της ανακοίνωσης:

 Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό συναδελφικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν-απασχολούν   την  Διεθνή Ένωση Αστυνομικών   και την  Τοπική μας ειδικότερα, αλλά και τους αποστράτους συναδέλφους. Υπήρξε ταύτιση των απόψεων μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η μοναδική Ένωση που έχει στους κόλπους της μέλη τόσο εν ενεργεία, όσο και εν αποστρατεία συναδέλφους. Οι απόστρατοι συνάδελφοι κοινώς αποτελούν ένα μεγάλο «κομμάτι» της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και οι σχέσεις μας ήταν και θα παραμείνουν άρρηκτες. Ζητήθηκε η συμβολή και η συμμετοχή τους, στα δρώμενα της Τοπικής μας και δηλώθηκε η αμέριστη συμπαράστασή τους.
              
                                             ‘Servo per amikeco’
                                      ‘Υπηρετώ δια της φιλίας
_