Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Κίνδυνος για την Ε.Ε - Η Γερμανία δημιουργεί Ευρωστρατό με πυρήνα τις Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις"

Κείμενο από την Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης:

 Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω  όσοι ασχολείστε με τα γεωπολιτικά και όσοι αγαπάτε την Ελλάδα και την ΕΕ .
Η 4η Ταξιαρχία Ταχείας Ανάπτυξης του Στρατού της Τσεχίας « ενσωματώθηκε » στην 10η Τεθωρακισμένη Μεραρχία του Γερμανικού Στρατού, ενώ η 43η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του Ολλανδικού Στρατού έχει ήδη από τον Μάρτιο του 2016 «ενσωματωθεί » στην 1η Τεθωρακισμένη Μεραρχία του Γερμανικού Στρατού.
Επιπλέον η 11η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία του Ολλανδικού Στρατού και η 81η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του Ρουμανικού Στρατού, έχουν ήδη «ενωθεί » με την  Μεραρχία Ταχείας Αντιδράσεως (Division Schnelle Kräfte) του Γερμανικού Στρατού.
Την 1η φάση δημιουργίας Γερμανικού Ευρωστρατού , ολοκληρώνει  η ύπαρξη της Γαλλο-Γερμανικής Ταξιαρχίας από το 1989 στην γερμανική πόλη Müllheim και η απόφαση πρόσφατα της Δανίας να διαθέσει μια μεραρχία στις Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις  … και έπεται συνέχεια.

Τι σημαίνουν όλα αυτά τα ,  λίγο – πολύ γνωστά ;
Η Ευρωπαϊκή Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΕΠΑΑ) μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο προσφυγικό, στην τρομοκρατία άλλα και στο Brexit , θα γίνει  καθαρά Γερμανική υπόθεση 
Η Αμερική που έως  τώρα εγγυόταν ( με ανταλλάγματα ) την ασφάλεια της  Ευρώπης , ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ .
Θα παραγκωνιστεί ο ρόλος  του NATO και θα στραφεί – το απομεινάρη του – κατά της Ρωσίας . Ενδεχόμενο που θέλει διακαώς και επιδιώκει η Τουρκία .
Με άλλα λόγια . Θα δημιουργηθεί ένας παγκόσμιος γεωπολιτικός συνασπισμός που θα αντιδράσει στην δημιουργία  του Γερμανικού Ευρωστρατού .
Τα συμφέροντα αυτά του Παγκόσμιου γεωπολιτικού συνασπισμού θα επιτεθούν στην Γερμανική Τράπεζα  Deutsche Bank  που έγινε ο μεγάλος ασθενής της γερμανικής οικονομίας … πιθανότατα μέσω Κίνας ,ενώ η Ρωσία ( από την οποία εξαρτάται ενεργειακά η Γερμανία  στο 25% ) θα την πιέσει και αυτή.
Η Γερμανία θα γίνει η αχίλλειος πτέρνα της Ευρωπαϊκής  ‘Ένωσης και σε αυτό θα βοηθήσει και η πρόσφατη ιστορία της  και οι πληγές που άφησε στην Γηραιά ήπειρος.
Όλοι θα ¨πέσουν ¨ πάνω της !!
Τότε η Γερμανία θα απειλήσει της ΕΕ ¨λέγοντας ¨,  « εάν πέσω θα διαλύσει η ΕΕ »
Ναι στον Ευρωστρατό λοιπόν  , αλλά με μια ισόρροπη στρατηγική και σε συνδυασμό με μια Ευρωπαϊκή Εξωτερική πολιτική  , που έως τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ η ΕΕ .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Division of geopolitics and defense)
οmada.h.policing@gmail.com
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια