Στα όπλα η ΕΟΚ για τον τραυματισμό του Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.
Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ ανέφερε πως οι εξετάσεις που είχαν γίνει στον παίκτη στην Αθήνα ήταν καθαρές και πως… κάτι άλλο συμβαίνει από πλευράς Μπακς. Μάλιστα ενημέρωσε πως η FIBA θα λάβει τον ιατρικό φάκελο του παίκτη.

«Άσχημη είδηση η απουσία του Γιάννη, αλλά δεν ήταν και τόσο ξαφνική μπορώ να πω. Από πλευράς ΕΟΚ έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στους Μπακς να μας πουν πως δεν τηρήσαμε όσα συμφωνήσαμε. Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό και την έχουμε στείλει στη FIBA. Αυτά που ισχυρίζονται οι Μπακς δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη διοργάνωση, να στηρίξουμε τα παιδιά μας και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα ανακοινώσουμε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι την Εθνική ομάδα. Μέχρι σήμερα κάναμε ό,τι ήταν δυνατό και δώσαμε κάθε διευκόλυνση στον παίκτη. Κυρίαρχο ζήτημα είναι η Εθνική αυτή τη στιγμή, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Χθες το απόγευμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε στο instagram πως δεν θα μπορέσει να παίξει με τη φανέλα της Εθνικής στο προσεχές Ευρωμπάσκετ καθώς δεν υποχώρησε ο πόνος που είχε στο γόνατο, ωστόσο λίγο αργότερα κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

 πηγή: Πρώτο Θέμα
_