Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να … απογειωθείτε στο σεξ!


Οι ασκήσεις kegel επινοήθηκαν για να βοηθήσουν στη βελτίωση του προβλήματος της ακράτειας των γυναικών, στην πορεία όμως αποδείχθηκαν «χρυσές» για την απογείωση των σεξουαλικών επιδόσεων, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Όπως όλοι οι μύες του σώματος, έτσι και αυτοί γύρω από την πύελο μπορούν να χαλαρώσουν ή να δυναμώσουν. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να ατροφήσουν είναι λόγω ορμονικών προβλημάτων και συγκεκριμένα μειωμένων επιπέδων οιστρογόνων.

Οι kegel ασκήσεις γυμνάζουν κατά κύριο λόγο τους ηβοκοκκυγικούς μυς, συγκεκριμένα ενδυναμώνουν τους μύες της πυελικής χώρας, οι οποίοι υποστηρίζουν τη μήτρα, την ουροδόχο κύστη, το λεπτό και το παχύ έντερο και είναι ιδανικές για γυναίκες που έχουν γεννήσει, ενώ παράλληλα ενισχύουν την απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Στόχος των ασκήσεων αυτών είναι η συστολή των μυών σα να θέλουμε να καθυστερήσουμε την ούρηση. Κρατηθείτε για αρχή στη θέση αυτή για 4-5″. Μην πιέζεις άλλους μύες ταυτόχρονα. Θέλει προσοχή, ώστε να μην σφίγγεις το στομάχι, τα πόδια ή άλλους μύες, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους μύες της κύστης. Συγκεντρώσου και πίεσε μόνο το σωστό σημείο. Αξίζει να τονίσουμε ότι η εισπνοή γίνεται στο εύκολο κομμάτι της άσκησης και η εκπνοή στο δύσκολο.

Πώς βοηθούν το γυναικείο φύλλο;
  1. Βοηθούν στην ενδυνάμωση των μυών της λεκάνης που μπορεί να έχουν επιβαρυνθεί λόγω ενός τοκετού, παραπάνω κιλών, ενός χειρουργείου ή της γήρανσης.
  2. Συνίστανται από γυναικολόγους και σεξολόγους σε γυναίκες που δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό.

Πώς βοηθούν το αντρικό φύλλο;
  1. Μπορούν να ισχυροποιήσουν τη στύση τους.
  2. Μπορούν να καθυστερήσουν την εκσπερμάτιση.
  3. Μπορούν να ελέγξουν καλύτερα τον οργασμό τους.

Αν κάνετε τις ασκήσεις σας τακτικά, τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να σας χτυπήσουν την πόρτα, η λιγότερη διαρροή ούρων, μέσα σε λίγους μήνες θα γίνει έντονα αντιληπτή. Για μακροχρόνια αποτελέσματα, οι ασκήσεις αυτές πρέπει να γίνουν μέρος της ζωής σας και του συντρόφου σας.


Πηγή: donna.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια