Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φαρσοκωμωδία η προμήθεια καυσίμων για περιπολικά στο Ηράκλειο ( βίντεο)

Το νέο επεισόδιο στο θέατρο του παραλόγου με τις προμήθειες των σωμάτων ασφάλειας αφορά στη



 προμήθεια καυσίμων για τα περιπολικά που εκτελούν υπηρεσία στην ύπαιθρο του Ηράκλειου εδώ και μήνες η συμφωνία με τους πρατηριούχους που παρείχαν καύσιμα στην ΕΛΑΣ "τινάχτηκε" στον αέρα λόγω των ανεξόφλητων οφειλών.

Η λύση που δόθηκε, προσωρινά, για γέλια και για κλάματα πως εξηγούν οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο και αυτό γιατί έχει ως συνέπεια τα οχήματα από περιοχές όπως οι Μοίρες, ο Πύργος, το Αρκαλοχώρι και το Καστέλι να διανύουν καθημερινά απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων για να εφοδιαστούν από το πρατήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, τις λίγες ώρες που είναι ανοικτό και να επιστρέψουν στη βάση τους, έχοντας ήδη καταναλώσει το μεγαλύτερο μέρος των καυσίμων.



Εκτός από το κόστος της σπατάλης των καυσίμων, αυτό σημαίνει και την στέρηση κάθε περιοχής από την ελάχιστη πλέον αστυνομική δύναμη που έχει απομείνει στην ύπαιθρο. Αφού για κάθε όχημα που μετακινείται για ανεφοδιασμό χάνονται τουλάχιστον δύο ώρες υπηρεσίας για κάθε αστυνομικό οδηγό, όπως επισημαίνουν στην έντονη διαμαρτυρία τους προς το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και τον Υπουργό Νίκο Τόσκα οι συνδικαλιστές.  

Ναυάγιο στο θέμα της καθαριότητας
Σε ναυάγιο οδηγείται σύντομα και η λύση που δόθηκε για την καθαριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών. Μετά από απίστευτες εικόνες και καταστάσεις με αστυνομικούς να επιστρατεύουν σκούπες και σφουγγαρίστρες, τον Ιανουάριο δόθηκε λύση με την υπογραφή νέων συμβάσεων. Όμως οι εταιρίες που ανέλαβαν το έργο της καθαριότητας παραμένουν απλήρωτες όπως και το προσωπικό που τώρα κρατά καθαρό το αστυνομικό μέγαρο του Ηρακλείου όχι για πολύ ακόμη όπως προειδοποιούν.

ΡεπορτάζΈλλη Κοκάλη - neakriti.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια