Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Εκμεταλλεύσου» τον ύπνο σου και χάσε βάρος!


Αν και έχεις κάνει τα πάντα για να χάσεις βάρος, η διαδικασία και ο τρόπος ζωής σε δυσκολεύουν με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι και να τα παρατάς;

Μην στεναχωριέσαι, καθώς οι ειδικοί πλέον λένε: χάσε βάρος ενώ κοιμάσαι!

Αν μόνο στα όνειρά σου βλέπεις πως χάνεις βάρος, δεν πειράζει, γιατί ίσως μπορείς να χάνεις όντως κιλά ενώ βλέπεις όνειρα! Πλέον οι γνώσεις μας για τη διατροφή είναι περισσότερες και μπορούμε κάθε κολλημένη ζυγαριά να την ξεκολλήσουμε και να δούμε αποτελέσματα! Ακολούθησε τις παρακάτω εύκολες και απλές συμβουλές και θα δεις τη διαφορά!

Κοιμήσου για να χάσεις βάρος

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να κοιμηθείς. Ένα οκτάωρο κάθε βράδυ είναι χρυσάφι για το μεταβολισμό και τις καλές λειτουργίες του σώματος γενικότερα. Οι άνθρωποι που κοιμούνται αρκετά και τις σωστές ώρες μεταβολίζουν περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της μέρας, άρα μπορούν να χάσουν πιο εύκολα βάρος. Επιπλέον, το δέρμα σου θα λάμψει και θα έχεις καλύτερες επιδόσεις στα πράγματα που κάνεις.

Μην κοιμάσαι σε υπερβολική ζέστη

Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες βοηθούν να καίμε περισσότερες θερμίδες την ώρα που κοιμόμαστε! Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα πρέπει να δουλέψει πιο πολύ για να ζεσταθεί, κι έτσι καίει τουλάχιστον 80 παραπάνω θερμίδες την ημέρα.


Κλείσε τελείως τα φώτα

Φώτα, οθόνες και κινητό μπορεί να βλάψουν τον ύπνο σου. Οι τελευταίες έρευνες γύρω από το θέμα δείχνουν πως ο μεταβολισμός επηρεάζεται από όλα αυτά τα φώτα. Οπότε φρόντιζε να τα κλείνεις, για να κοιμάσαι στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα όποτε είναι δυνατό, προσπάθησε μία ώρα πριν τον ύπνο να μην κάθεσαι στον υπολογιστή!

Φάε πρωτεΐνη

Φαίνεται πως η πρωτεΐνη σε ρόφημα πριν τον ύπνο, βοηθάει το μεταβολισμό, αφού ξυπνάς το πρωί και ξεκινάει η καύση θερμίδων. Επίσης, τα ροφήματα αυτά μπορούν να αντικαταστήσουν με ελάχιστες θερμίδες ένα βραδινό γεύμα που θα σε παχύνει και δεν θα σου δώσει αυτά που χρειάζεσαι για έναν πιο ευχάριστο ύπνο.


Πηγή: aggouria.net
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια