Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι πυροσβέστες της Δυτ.Ελλάδας "αδειάζουν" τους συναδέλφους τους για την καταγγελία για το πλοίο στην Κεφαλονιά

Μία νέα ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων έρχεται να



 δικαιώσει την Kefalonian Lines. 

Η Ένωση ουσιαστικά “αδειάζει” τους πυροσβέστες που διαμαρτυρήθηκαν ότι δήθεν η εταιρεία τους άφησε εκτός του πλοίου, αποκαθιστώντας -όπως λέει-την αλήθεια!

Διαβάστε τι αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά λέγονται, γράφονται και
ακούγονται για το συμβάν μεταξύ των πυροσβεστών και της ναυτιλιακής εταιρείας KEFALONIAN LINES οφείλουμε για λόγους ηθικής τάξης να δηλώσουμε τα κάτωθι:
Οι υπάλληλοι του πυροσβεστικού σώματος Κεφαλονιάς και τα συνδικαλιστικά του όργανα οποτεδήποτε ζήτησαν οποιαδήποτε διευκόλυνση από την KEFALONIAN LINES πάντοτε στάθηκε και στέκεται αρωγός τόσο στα καθήκοντά μας, όσο και σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά.

Σε ότι αφορά το συμβάν είναι γεγονός ότι οι υπάλληλοι κατείχαν εισιτήρια με την άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κεφαλονιά η οποία αναχωρούσε μια ώρα μετά. Ήταν καθαρά δική τους απόφαση, χωρίς σχετική ενημέρωση της υπηρεσίας, να θέλουν να αναχωρήσουν μια ώρα πριν από την Κεφαλονιά με την KEFALONIAN LINES, αναλαμβάνοντας έτσι τις υπηρεσιακές ευθύνες τους.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Με εκτίμηση,
Γόντικας Νικόλαος

Μέλος του Προεδρείου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Την καταγγελία είχε κάνει  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ), η οποία έστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα. 

Ο πρόεδρος της ΠΟΠΥΣΥΠ Αλέξανδρος Φαραντάκης και ο γενικός γραμματέας Στυλιανός Πέπλης που υπογράφουν την επιστολή, επικαλούνται μαρτυρίες συναδέλφων τους που επιχειρούσαν στο νησί, οι οποίοι όταν αποδεσμεύτηκαν και πήγαν στο λιμάνι για να φύγουν, βρέθηκαν απέναντι από την πλοιοκτήτρια εταιρεία kefalonian lines που “με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντάς τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται”.

protothema.gr



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια