Εξέδιδε γυναίκες έναντι αμοιβής στο Φαληράκι

Eλεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε χθες μετά την
απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, που ενεπλάκη σε υπόθεση μαστροπείας.
Η ισχύς των περιοριστικών όρων σε βάρος του θα ξεκινήσει αφού εκτίσει την ποινή κάθειρξης που του έχει επιβληθεί σε άλλη υπόθεση σωματεμπορίας.
Την υπόθεση εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, τον Μάρτιο του 2015. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέλαβαν τότε μια 36χρονη Βουλγάρα, μια 21χρονη Ουκρανή, μια 17χρονη Βουλγάρα, μια 19χρονη Βουλγάρα και τον 37χρονο Αλβανό.
Στην πρώτη αποδίδουν το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, στις τρεις επόμενες παραβάσεις υγειονομικής διάταξης και στον πέμπτο το αδίκημα της μαστροπείας και παραβάσεις υγειονομικής διάταξης.
Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας 34χρονος αλλοδαπός αγνώστων λοιπών στοιχείων, ένας ακόμη αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ένας ημεδαπός.
Στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου περιήλθε η πληροφορία ότι στο κατάστημα «NIRVANA», στο Φαληράκι, απασχολούνται γυναίκες οι οποίες εκδίδονται από τον Αλβανό υπεύθυνο του καταστήματος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός αυτού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταξύ των γυναικών ο ιδιοκτήτης εξέδιδε στην πορνεία σε καθημερινή βάση και μια ανήλικη Βουλγάρα.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν την 18η Μαρτίου 2015 και περί ώρα 23:50 στο κατάστημα και βρήκαν να απασχολούνται ο πέμπτος, ως προσωρινά υπεύθυνος και μπάρμαν, η 31χρονη, η 17χρονη και η 19χρονη, ως χορεύτριες- κονσοματρίς.
Από τον έλεγχο του καταστήματος προέκυψε ότι ο πέμπτος το λειτουργούσε χωρίς άδεια και ότι το προσωπικό δεν είχε εφοδιαστεί με βιβλιάρια υγείας.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον πάνω όροφο.
Σ’ αυτόν το χώρο υπήρχε φωτισμός και ένας καναπές με σεντόνι. Από την προανάκριση προέκυψε ότι τόσο η ανήλικη όσο και η 19χρονη δούλευαν ένα χρόνο και έξι μήνες αντίστοιχα στο συγκεκριμένο μαγαζί και ότι πέρα από κονσομανσιόν και χορό, κατά παρακίνηση του υπεύθυνου συνευρίσκοντο ερωτικά με τους πελάτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πάνω όροφο του καταστήματος. Δήλωσαν επίσης ότι οι πελάτες που ήθελαν να συνευρεθούν μαζί τους παρέδιδαν στον πέμπτο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ο τελευταίος τους επέστρεφε τα μισά χρήματα όταν έφευγαν το πρωί. Επίσης πριν την συνεύρεσή τους με τους πελάτες ο πέμπτος τις εφοδίαζε και με ένα προφυλακτικό.
Επιπλέον η ανήλικη δήλωσε προφορικά ότι πριν από μια εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης την μετέφερε με το αμάξι του σε ένα σπίτι στην Ανάληψη για να συνευρεθεί ερωτικά με έναν 69χρονο.
Πράγματι συνευρέθηκε μαζί του και αυτός της κατέβαλε 100 ευρώ, από τα οποία παρέδωσε τα μισά στον ιδιοκτήτη. Αυτό δήλωσε ότι έγινε άλλες δύο φορές.
Επιπρόσθετα η 19χρονη δήλωσε προφορικά ότι και σε εκείνη είχε προτείνει ο ιδιοκτήτης να συνευρίσκεται ερωτικά έναντι αμοιβής εκτός του καταστήματος και σε σπίτια, που θα την μετέφερε, αλλά αρνήθηκε.
Ο 37χρονος απολογούμενος χθες υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση στο μπαρ με την επωνυμία «Nirvana» κατά το έτος 2015. Iσχυρίστηκε ότι ανάμειξη στην όλη υπόθεση είχε ένα πρόσωπο το οποίο έχει το ίδιο επώνυμο με εκείνον.

Ο ίδιος όπως είπε ήταν επισκέπτης του μπαρ όπου κάποιες φορές έπινε το ποτό του, διότι το μπαρ αυτό βρισκόταν πολύ κοντά στην κατοικία όπου διέμενε τότε στο Φαληράκι. Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Γεώργιος Μηνάς.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
_