Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μια μεγάλη προδοσία σε βάρος των Αξιωματικών

Μια ασύλληπτη σχιζοφρένεια της πολιτείας , διαγιγνώσκει κάποιος  παρακολουθώντας την ανέλιξη των αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας και δει , της αστυνομίας  , από
τα αρχικά τους βήματος ( δόκιμοι ) έως το τέλος της καριέρας  τους .
Τους μαθαίνουν «πίστη στον νόμο » και υπακοή στο Σύνταγμα . Να νιώθουν ρίγος στην έπαρση της σημαίας , να προστατεύον τους αδύναμους και να κυνηγούν τους  πάσης φύσεως εγκληματίες . Να είναι τίμιοι  και σωστοί , πιστοί και ¨καθαροί¨
Τους εκπαιδεύουν και τους μετεκπαιδεύουν .
Τους κάνουν δυνατούς , αποφασιστικούς και ανυποχώρητους , κοινωνικούς  ηγέτες  με όραμα , αξίες και ιδανικά .
Μετά , τους ρίχνουν στα βαθιά … στις ευθύνες ( χωρίς να τους πουν το μυστικό ) . Εκεί , πρέπει να αντέξουν , να έχουν υπομονή και σθένος , να κάνουν θυσίες … κι όλα αυτά διότι είναι λέει , αξιωματικοί ( νέοι συνήθως )
Μετά συνειδητοποιούν ότι  κάποιοι εξ αυτών , αποκτούν περισσότερα προνόμια ενώ ξεκίνησαν από την ίδια βάση , έχουν περισσότερες ευκαιρίες , περνούν καλύτερα , έχουν καλύτερες προοπτικές ανέλιξης και προστατεύονται περισσότερο
Ψάχνοντας το γιατί διαπιστώνου την πραγματικότητα .
Από την αρχή έως το τέλος  η καριέρα τους  , είναι μέρος ενός σχεδίου που …καλά κρατεί  στην χώρα  … της κατά φαντασίας .
Διαχρονικά το πολιτικοοικονομικό σύστημα με τους συνασπισμούς των  μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που το στηρίζουν  εναλλάξ , θέλει εκείνο  πλέον την δική τους υποταγή .
Έτσι αρχίζει το  «ξεσκαρτάρισμα » .
 Κάποιοι  δεν αντέχουν ή δεν μπορούν και φτάνουν στο σημείο να πωλήσουν σε μια νύκτα την ψυχή τους  , να πωλήσουν την πίστη τους τις αξίες και τα ιδανικά τους , προκειμένου να γίνουν αρεστοί στο κυρίαρχο ( κάθε φορά ) πολιτικό σύστημα χωρίς τις περισσότερες φορές να ξέρουν το γιατί .
Αναλαμβάνουν διοικητές και προϊστάμενοι σε ¨σημαντικές ¨ υπηρεσίες  , για τα τοπικά – πολιτικά συμφέροντα γιατί απλά … κύριε Υπουργέ , είναι οι πλέον κατάλληλοι για να στηθεί και να λειτουργήσει η αστυνομία ως Ρουσφετολογικός μηχανισμός ..κάθε φορά .
Κάποιο γίνονται περιζήτητοι «αφού κατέχουν πλέον το άθλημα » και απλά αλλάζουν διαπιστευτήρια , και διατηρούνται . Π@@@@@@@ς στην ψυχή δλδ.
Μα κάποιοι ,  ακόμα χειρότερα . Αναλαμβάνουν εργολαβίες υπηρεσιακής εξόντωσης σε βάρος άλλων συναδέλφων τους  κατ εντολή των ¨νέων ¨ αφεντικό τους , που δεν θα τους ήθελαν από υψηλούς βαθμούς  αργότερα να διεκδικούν σημαντικές θέσεις .
Άλλοι όμως , συνεχίζουν να αντέχουν , να υπομένουν , να κάνουν θυσίες  και να παραμένουν πιστοί  , συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στον χαμηλόβαθμο συνάδελφό τους , μαζί  ,στο αυτόφωρο , στην μεταγωγή , στην πορεία  . Συνεχίσουν να αρνιούνται να πωλήσουν της ψυχή τους .
Ενώ , όταν εκ των πραγμάτων δείχνουν σημάδια κόπωσης  , όταν φτάσουν στα όριά τους , τους χαρακτηρίζουν ανεπαρκής ή προβληματικούς και τους παροπλίζουν .
Τους «βάζουν » μια ταμπέλα και τους έχουν στην άκρη .
Σε αυτούς συνιστούμε να αντιδράσουν …. με νόμιμα μέσα , ακόμα και με αγωγές για bullying , μείωση προσωπικότητας κ.α
Είναι εκείνοι που κρατούν όρθια τα σώματα ασφαλείας , είναι εκείνοι που αξίζουν τον πραγματικό σεβασμό .
Είναι οι μόνοι που αξίζουν αργότερα να ηγηθούν . Αυτούς θα στηρίζουμε …. αρκεί να μας το ζητήσουν.
Γιατί τα λέμε όλα αυτά ;
Για να συζητήσετε με την συνείδησή  σας κάποιοι  και να σώσετε την ψυχή σας
Σας δίνουμε αυτό το χρόνο μεταμέλειας ,  πριν ασχοληθούμε μαζί σας . Έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία για ( 16 ) περιπτώσεις , τις οποίες αναλύουμε .
Η κοινωνία περνάει κρίσιμη καμπή και δεν θέλει φίδια στον κόρφο της .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια