Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ (φωτογραφίες)

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ».
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την ΠΑΤΜΟ, τους ΛΕΙΨΟΥΣ, το ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, την ΚΑΛΟΛΙΜΝΟ και την ΚΩ, από Παρασκευή 04 έως την Κυριακή 06 Αυγούστου το πρωί.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017, επισκέφθηκε την έδρα του Τάγματος Εθνοφυλακής ΠΑΤΜΟΥ (ΤΕΘ ΠΑΤΜΟΥ), όπου και διανυκτέρευσε, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, επισκέφθηκε:
  • Τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακής του ΤΕΘ ΠΑΤΜΟΥ (2 ΛΕΘ/ΤΕΘ ΠΑΤΜΟΥ), στους ΛΕΙΨΟΥΣ.
  • Το ΕΦ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ, όπου και διανυκτέρευσε.
Σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου, ο Α/ΓΕΣ επισκέφθηκε:
  • Το ΕΦ ΚΑΛΟΛΙΜΝΟΥ
  • Την ΛΑΦ ΚΩ, όπου και συναντήθηκε με στελέχη, τα σπίτια των οποίων αντιμετώπισαν προβλήματα από τον πρόσφατο σεισμό.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του Σχηματισμού, το εξαίρετο ηθικό και η αισιοδοξία που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού. Επιπλέον, διαπιστώθηκε η άμεση αντίδραση της ΑΣΔΕΝ και της 80 ΑΔΤΕ, στην εξάλειψη των στεγαστικών προβλημάτων του προσωπικού, που δημιουργήθηκαν από τον πρόσφατο σεισμό.








































Δείτε βίντεο με την Έπαρση της Σημαίας σήμερα το πρωί της Κυριακής 06 Αυγούστου, στο ΕΦ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος επισκέφθηκε και διανυκτέρευσε στο Φυλάκιο, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε σε Πάτμο, Λειψούς, Καλόλιμνο, Φαρμακονήσι και Κω.

πηγή: onalert
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια